NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden leden,
 
Bij de totstandkoming van de Oldtimer Club Leusden (september 2012) was Hans Albers vanaf het eerste uur zeer betrokken. Samen met Hans Zuidema en Willem Posthumus Meyjes vormde hij het driemanschap, dat als het ware het “bestuur” van de OCL vormt.
Hans Albers is echter enige tijd geleden verhuisd naar Baarn. Mede door zijn dagelijkse werkzaamheden en het feit, dat hij toch nu wat verder af zit van Leusden en het persoonlijk contact tussen hem en de andere initiatiefnemers van de OCL, Hans Zuidema en Willem Posthumus Meyjes wat moeilijker werd, is Hans Albers tot de conclusie gekomen om terug te treden als “bestuurslid”. (Bestuur en Bestuurslid tussen aanhalingstekens, omdat de OCL officieel geen bestuur kent)
Om die reden zoeken wij iemand, die het z.g. driemanschap weer wil completeren.
Het actief bezig zijn voor de OCL en haar leden is leuk en interessant. Naast contact via de mail is er eens in de twee- tot drie weken persoonlijk contact onder het genot van een kopje koffie om te bespreken hoe de geplande evenementen ingevuld gaan worden.
Het de leden van de OCL naar de zin maken in de vorm van organiseren van ritten, de z.g. “Technodagen” te organiseren en het coördineren van de z.g. “Wheels&Coffee” ochtenden vormen de belangrijkste activiteiten. Daarnaast zal het zeer gewaardeerd worden als de nieuwe man/vrouw ook de administratie wil bijhouden.
Kortom, wilt u graag actief zijn binnen de Oldtimer Club Leusden en kunt u daar maximaal een uurtje per week voor vrijmaken, dan zien wij uw reactie graag tegemoet.
U kunt reageren via de mail: info@oldtimerclubleusden.nl of overdag bellen via 06-50246943 (Hans Zuidema) of via 06-41942907 (Willem Posthumus Meyjes)
 
Met "oldtimer" groeten,
 
Oldtimer Club Leusden
 
Willem Posthumus Meyjes
Hans Zuidema
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907

 
Nog een Koptitel Hier...