Nieuwsbrief
 editie juni 2017
De temperaturen zijn weer genormaliseerd. Heerlijke omstandigheden dus om je loopschoenen aan te doen. Loop jij dagelijks of begin je binnenkort met de voorbereidingen op de Bredase Singelloop 2017? Misschien dat dit filmpje en deze Nieuwsbrief je extra motiveren om in te schrijven!
 
Wat hebben we dit keer voor je in de Nieuwsbrief:
  • Schrijf je in & Win actie: Je loopt beter met een Losse Veter?!
  • Goede doel 2017: Let's do it for the Visio Kids!
  • Campanile bedrijvenloop: Sportieve bedrijven gezocht!
  • Train samen met Run2Day Breda voor Singelloop 2017
  • Singelloop medaille 2017: Jullie keuze is gevallen op...
We wensen je natuurlijk weer veel leesplezier toe. Heb je tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Je loopt beter met een Losse Veter?!
 
Nou ja, natuurlijk niet tijdens het lopen. Maar voor of na jouw trainingsrondje leest Losse Veter Magazine natuurlijk wél lekker weg. En als je voor 1 juli inschrijft voor de Bredase Singelloop 2017 maak je kans op een jaarabonnement op Losse Veter Magazine!
 
In het superdikke juli/augustus nummer van Losse Veter Magazine staat een prachtig artikel van Wouter Schelvis over de magie van de Bredase Singelloop.
 
In samenwerking met Losse Veter verloten we onder alle inschrijvers die zich voor 1 juli hebben aangemeld verschillende halfjaar- & jaarabbonnementen én 50 losse exemplaren. Is dat even lekker voor in de vakantiekoffer!
 
Schrijf je dus snel in en maak kans op één van deze prijzen!

Goede doel 2017: Let's do it for the Visio Kids!
 
Met een donatie van € 0,25 per inschrijving steunt AMGEN Singelloop elk jaar een goed doel in de regio Breda. Gelukkig doneren veel inschrijvers een extra bedrag, waardoor we jaarlijks een mooi bedrag bijeen weten te brengen.
 
Onze belofte is ingelost: het verslag van ons indrukwekkende bezoek aan het goede doel 2017 staat op de site. Het kost je een paar minuutjes om het door te lezen, maar is zéér de moeite waard!
 
Visio Breda verzorgt onderwijs aan leerlingen met een meervoudige handicap. In het leerproces speelt het zwembad een héél belangrijke rol. En juist daar moet nu iets gebeuren, want de speeltoestellen zijn toe aan vervanging. Daarvoor is natuurlijk geld nodig: zo'n € 10.000,- per toestel. En dat is er niet zomaar...
 
Hoe gaaf zou het zijn als de Singelloop Community -met onze lopers, supporters en sponsoren- een nieuw speeltoestel voor deze kwetsbare leerlingen bijeen weet te krijgen? Want "Anders komt het er voorlopig niet van"...
 
Lees daarom het verslag en laat jouw (lopers)hart spreken!

Sportieve bedrijven gezocht!
 
De Campanile Bedrijvenloop is een niet meer weg te denken onderdeel van de Singelloop. Sportief samen met je collega's en zakenrelaties hardlopend netwerken langs de singels in Bourgondisch Breda. Alstublieft, wat wil je nog meer? 
 
Voor de editie 2017 zijn inmiddels al ruim 100 teams ingeschreven en er komen er wekelijks bij! En dat is logisch, want speciaal voor bedrijventeams is er een compleet business pakket samengesteld. En net zoals bij andere onderdelen proberen we ook hier ieder jaar weer voor een beetje extra 'value-for-money' te zorgen. Wat dacht je van sportmasseurs, douchegelegenheid, VIP-parking en ontspannen netwerken in Sportpaleis Chassé?
 
 Kijk voor alle voordelen op de Bedrijvenloop pagina van de site en schrijf jouw team(s) direct in!

Train samen met Run2Day Breda voor Singelloop 2017
 
Ben je van plan om op 1 oktober 5 km, 10 km of de halve marathon te lopen en wil je super goed voorbereid aan de start staan? Train dan vanaf 3 juli samen met Run2Day voor een geslaagde Singelloop!
 
Vakkundige trainers helpen je verantwoord jouw prestaties te verbeteren. Met een persoonlijk trainingsschema 'op maat' kun je ontspannen en in een gezellige groep collega lopers werken aan jouw voorbereiding. Ook voor bedrijventeams!
 
De trainingen starten op maandag 3 juli en vinden elke 2 weken plaats vanuit het Mastbos en omgeving. Durf jij de uitdaging aan?
 
Kijk voor info op de speciale actie website van Run2Day Breda en schrijf je direct in!

Singelloop medaille 2017: jullie keuze is gevallen op...
 
Wat een response op onze vraag om mee te stemmen op de Singelloop medaille 2017! In vergelijking met de vorige editie hebben we ruim 60% méér reacties ontvangen. En met een duidelijke winnaar!
 
De keuze is overtuigend gevallen op de medaille met de Singelloop route en het witte halslint. Met bijna 31% van alle stemmen stak deze combinatie er met kop en schouders bovenuit. De medaille zelf werd door ruim de helft van alle stemmers als favoriet aangeduid.
 
Wij gaan er mee aan de slag. Als jij je dan nu inschrijft voor de 32e editie dan krijg je deze fraaie medaille op 1 oktober aanstaande vast en zeker overhandigd. Tot dan!
 
 

Onze partners: