Ако не се чете, кликнете тук                      
************************************************************************************

 
Управление на отпадъци и рециклиране - 
изложение и конференция за Югоизточна Европа
7 - 9 март 2017, София, организатор: Виа Експо
*****************************************************************************************
Здравейте,
С наближаването на осмото издание на международната изложба за управление на отпадъците Save the Planet (7-9 март 2017 г.) в София, се радваме да съобщим, че откриваме онлайн регистрацията за конференцията Save the Planet.
 
Регистрирайте се до 2.02.2017, за да се възползвате от преференциалните цени!
      
Полезни линкове:
В този бюлетин ще Ви запознаем с двама от партньорите на събитието, както и с фирмите DIMTECH S.A. и Братя Пашев ООД - двама изложители, които ще представят съответно решения за филтрация на въздуха и рециклиращи системи.          
 
 
Контакт за събитията:
Таня Булдеева - T 032 512 905,  E tanya@viaexpo.com
 
Интервю с г-н Г. Цинонис, Mениджър продажби, DIMTECH S.A.            
 
Dimtech S.A предоставя екологични услуги и продукти. Моля, представете накратко дейността на фирмата.
DIMTECH S.A. е основана през 2007 г. с цел проектирането и производството на системи за намаляване замърсяването на въздуха и повишаване неговото качество. Отстраняването на въздушните замърсители е въпрос от голямо значение за опазване на околната среда и подобряване на качеството на живот на хората. Ние проектираме и изграждаме нашите системи така че да отговарят на всяко изискване.
Нашият консултантски отдел се състои от много опитни инженери по отношение на въздушната филтрация. Имаме и отдел по строителството, който е напълно оборудван с машини и инструменти за цялостното производство на системите ни.
Къде намират приложение вашите системи?
Системите ни могат да се използват за отстраняване на частици и газообразни замърсители при подобряване качеството на въздуха и при защита от корозионни замърсители. Могат да бъдат включени в инсталации за премахване на миризмите в ресторанти, в болници, търговски сгради, музеи, индустриални съоръжения, морски инсталации, лаборатории, хладилни складове и др. Премахването на замърсителите на въздуха се основава на техниката за сухо очистване с химични филтри. Тази техника е известна със своята ефективност, простота и лекота на монтаж и експлоатация на съответните звена. Всеки случай на замърсяване на въздуха се обработва индивидуално, като и клиентите се включват при проектиране на системата.
 
Каква е вашата политика за качество и какъв вид помощ предлагате на своите клиенти?
 
Интервю с г-н Николай Пашев, управител на фирма „Братя Пашев“ ООД

 
Г-н Пашев, с кои фирми си партнирате в областта на рециклирането?
През последните седем години фирмата се специализира в планиране, доставка и монтаж на машини, инсталации и консумативи за рециклиране на различни суровини, в това число пластмасови отпадъци, битови отпадъци, дървесина и много други. Фирмата представлява на българския пазар официално и ексклузивно над 10 световно известни марки в тези области, с повечето от които работи от самото си създаване преди 16 години. Някои от тях са Vecoplan - Германия за шредери за раздробяване на пластмаси, битови отпадъци /РДФ/, дървесина, биомаса, текстил, хартия и др., MAS - Австрия за конични двушнекови екструдери за регранулиране и компаундиране на различни видове пластмаси, Sesotec - Германия за инсталации за оптично сортиране на различни видови пластмаси и отпадъци, STF - Германия за инсталации за рециклиране на PET бутилки, ABS - Германия за гъвкави силози за съхранение на насипни материали като гранулати или мленки, Baur - Германия за различни видове ножове, сита и други резервни части към различни машини в сферата на рециклирането и много други.
Вие внасяте преработвателни машини за пластмаси, битови отпадъци, дървесина, хартия, инсталации за сухо почистване на пластмасови отпадъци, екструдер-гранулатори за преработка на пластмаси. Предлагате ли консултация и съдействие при монтаж на машините?
Да, силната страна на фирма „Братя Пашев“ винаги е била и ще продължава да бъде оказването на пълно съдействие на клиента по отношение на първоначалния избор на технология и  оборудване, участие в реализирането на даден проект от началото до края, консултиране по всички актуални въпроси и естествено пълно съдействие по отношение на монтажа и дори по-нататъшно обучение на персонала. При нас е традиция всяка година преди изложението „Save the Planet“ да организираме тематични дни на отворените врати, на които ние предварително акцентираме и информираме нашите клиенти относно новостите и тенденциите в сферата на рециклирането.
 
 
Партньори на Save the Planet 2017
 
 
 
Aсоциация на рециклиращата индустрия (АРИ) – партньор на SEE ‘Save the Planet’
АРИ е неправителствена организация, която обединява фирми от цялата страна, работещи в областта на събирането, третирането и рециклирането на отпадъци. 
АРИ събира, анализира и популяризира международни добри практики в областта на дейностите с отпадъците, провежда собствени маркетинг и социологически проучвания, за да подпомогне дейността на своите членове в прилагането на екологосъобразни технологии по управление на отпадъците, тяхното оползотворяване и рециклиране. Активно осъществява диалог с представители на местната и държавната власт при изготвяне програми, стратегии, проекти на нормативни актове, касаещи дейностите по търговия с отпадъци от черни и цветни метали, тяхното оползотворяване и рециклиране.
Повече информация за партньора можете да намерите тук.
 
 
 
Pollution Equipment News е списание в сектора екология и контрол върху замърсяването.
Нашата интегрирана медия е ненадмината с аудитория от над 80 000 читатели. Pollution Equipment News покрива секторите отпадни води, замърсяване на въздуха и опасни отпадъци. Това списание обхваща оборудване и услуги от тези, които са отговорни за проектиране на системите за намаляване на замърсяването и политиките на техните организации. Теми, които се покриват: зелени технологии, които намаляват въздействието върху околната среда оказвано от организацията;  инструментариуми за тестване и пречистване на въздуха, тестови проби вземани от водни източници и отпадни води, както и пречистващи технологии.
Уебсайт:  www.pollutionequipment.com
 
Споделете с приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.