Update: ontwikkelkalender
Juni 2012
In een eerdere nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat de komst van SharePoint 2010 tal van nieuwe kansen met zich mee heeft gebracht. Wij hebben tevens aangegeven dat we zouden starten met de ontwikkeling van verschillende web parts (ook wel componenten of modules genoemd). 
 
De ontwikkelkalender van Be-Sync is al aardig gevuld en wij zijn druk met het ontwikkelen van verschillende nieuwe SharePoint functionaliteiten. De oplossingen die wij u op dit moment al kunnen aanbieden zijn:
 • SharePoint Materieel website: het online bestellen van Materieel waarbij de daadwerklijke order wordt afgehandeld in het backend systeem (Microsoft Navision).
 • SharePoint Word generator: vanuit een SharePoint lijst uw metadata koppelen aan een gewenst Microsoft Word sjabloon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brief, offerte of fax waarbij de klantgegevens al voor u zijn ingevuld.
 • SharePoint Urenvertantwoording: muteer uw uren online in SharePoint en verwerk deze in uw backend systeem.
 • (Bouw) Informatie Portaal: alle belangrijke informatie om uw werk te kunnen doen in één omgeving (een Informaie Portaal). Maak gebruik van reeds bestaande informatie door deze te onstluiten naar één uniforme SharePoint omgeving.
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bel 0318 - 43 82 26.
 
 
 
 

 
SharePoint Materieel website
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ddd

 

 

 

 

 
Met behulp van de Materieel website, gekoppeld aan uw administratie (ERP) systeem, kunnen er 24 uur per dag bestellingen gedaan worden bij materieel verhuurbedrijven. Dit alles met behulp van het internet en Microsoft SharePoint. 
  
De Be-Sync - SharePoint materieel oplossingen wordt geleverd als een standaard product. Binnen dit standaard product hebben wij nu o.a. de volgende web parts beschikbaar: (we blijven hier natuurlijk in doorontwikkelen)
 • Materieel Dashboard: in het materieel dashboard ziet u o.a. de materieel aanvragen, wat is er geleverd per werk/locatie, wat is er afgevoerd per werk/locatie, welk materieel is er aanwezig op een locatie en de eventuele openstaande facturen.
 • Materieel overzicht (catalogus): Overzicht van materieel. Inclusief een veld “Snel bestellen” waarin een aantal opgegeven kan worden. Onderaan de pagina kunnen de ingevulde artikelen toegevoegd worden aan de winkelwagen.
 • Materieel detail: wanneer een gebruiker klikt op bijvoorbeeld een 'Ventilatorkachel' krijgt hij alle productinformatie te zien. Denk hierbij aan hoogte, breedte, gewicht en een handleiding.  
 • Factuur overzicht: een totaaloverzicht van uw facturen op de geselecteerde locatie.
 Voor een compleet overzicht van de standaard Be-Sync materieel webshop kunt u contact opnemen met 0318 - 43 82 26.
 
ACTIE: online project delene / SharePoint Urenregistratie
Be-Sync heeft weer een aantal acties:
 • Be-Sync Project-Teams®
  Be-Sync Project-Teams®
  biedt u de mogelijk uw projectdocumenten en projectinformatie, op een centrale plaats, online te delen met uw partners en/of collega's.
  ACTIE: de eerste drie maanden 50% korting op uw maandbedrag.

 • Be-Sync Urenregistratie voor SharePoint
  Met de urenregistratie module van Be-Sync kunt u overal en altijd uw uren verwerken. De urenregistratie bevat verschillende functionaliteiten o.a: 
  - 40 uurs controle
  - E-mail notificaties
  - Diverse rapportages
  - Rol per project / rol voor autorisatie
  - Memo veld voor extra notities
  - Standaard workflow goed -en afkeuren
  ACTIE: 25% korting
Wilt u gebruik maken van deze acties? Neem dan contact met ons op of bel 0318 - 43 82 26.
 
 
 
 

 
Be-Sync laatste nieuws
Volker Wessels kiest voor Materieel oplossing
Na Ballast-Nedam Bouwmaterieel kiest ook Volker Wessels voor de matereel oplossing van Be-Sync. Met deze oplossing kan Volker Wessels haar interne en externe klanten uitstekend ondersteunen bij het bestellen en verwerken van materieel voor een bouwlocatie.
Lees meer...
 
Flexibele oplossing voor uw urenregistratie
Be-Sync heeft een flexibele urenregistratie module ontwikkeld in SharePoint. Met de module is het mogelijk om uw uren online te registreren en te verwerken in uw ERP systeem. De module bevat o.a.: registreren van uren, goedkeuringsproces, uren boeken op projecten en is meertalig inzetbaar.
HydroScope geeft SharePoint opdracht
HydroScope heeft Be-Sync gevraagd bij de ontwikkeling van een SharePoint oplossing waarbij er een integratie tussen backend en documentbeheer een zeer grote rol zal gaan spelen.
 
Wij danken HydroScope voor het vertrouwen en zijn zeer blij met deze opdracht.
 
Bouw Informatie Portaal
Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het Be-Sync Bouw Informatie Portaal, kunt u via onderstaand link al vast wat screenshots bekijken.
 

Klik hier voor alle nieuwsberichten van Be-Sync.
 
Copyright ©Be-Sync B.V. 2012