Nieuwbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF
 
SEPTEMBER 2017
Acticomm in Actie!
ActicommActicomm is een computersysteem dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, die normaalgesproken niet zelfstandig kunnen computeren. Acticomm bestaat uit een computer met aanraakscherm, verwerkt in een robuust, verrijdbaar meubel. De speciale software geeft gebruikers de mogelijkheid zelf, zonder hulp, hun eigen activiteiten te kiezen en op een leuke manier nieuwe dingen te leren of gewoon lekker bezig te zijn.
 
In september is Acticomm een samenwerking aangegaan met rdgKompagne. Om dit te vieren, geven wij nu 500 euro korting op de aanschaf van een Acticomm. Deze actie geldt alleen voor de eerste 10 bestellingen tot 31 december 2017, dus wees er snel bij!
 
 
I-110: dun maar robuust
I-110De I-110 is het nieuwste communicatiehulpmiddel van Tobii Dynavox. De I-110 heeft de looks van een tablet, maar een bouw die tegen een stootje kan. De software maakt de I-110 geschikt voor een brede groep gebruikers, van beginnende communiceerders en symboolgebruikers, tot geletterde en veeleisende gebruikers.
 
 
Een opvolger voor de Mobi
Mobi 3Mobi 3 is de allernieuwste versie van de welbekende Mobi. De Mobi 3 is weer een stap krachtiger dan zijn voorganger. Daarnaast kan de Mobi 3 naar keuze worden uitgerust met een resistief of capacitief aanraakscherm, waardoor er nu voor elk type touch-gebruiker een passende Mobi is.
 
 
PCEye in vier varianten
PCEye in vier variantenDe PCEye oogbesturingsmodule van Tobii Dynavox is nu leverbaar in vier nieuwe uitvoeringen: voor grote schermen of juist voor kleine schermen en tablets, voor het bedienen van de complete Windows-omgeving of specifiek voor spel en ontwikkeling.
 
 
Score voor Mind Express
Score voor Mind ExpressSCORE is een zeer uitgebreid kant-en-klaar symboolvocabulaire, dat is gericht op taalontwikkeling. De opbouw van SCORE is zeer goed doordacht en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
 
SCORE heeft een vaste structuur, met een vaste kernwoordenschat. Dat maakt het mogelijk woorden te leren vinden op basis van motorisch geheugen. De grammaticale indeling met Montessori kleurcodes ondersteunt de gebruiker bij het vormen van zinnen met correcte vervoegingen.
 
 
Leer de iPad bedienen met schakelaars
Knopbediening in iOS
De iPad is een veelzijdig apparaat met toepassingen voor jong en oud, maar voor sommige mensen vormt het aanraakscherm een barrière. Gelukkig is het ook mogelijk de iPad met knoppen of andere schakelaars te bedienen. In de nieuwe workshop Knopbediening in iOS  leert u alles wat u moet weten om schakelaarbediening op de iPad, iPhone of iPod Touch in te zetten voor uw cliënten. U oefent met app- en iOS-instellingen en maakt kennis met beschikbare hardware.
 
De workshop Knopbediening is iOS wordt voor het eerst gegeven op 9 november.
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld, of omdat u bent opgenomen in het relatiebestand van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder.