Hej,
 
Nu går vi mot ljusare tider och vi är många som längtar efter mer färg efter en lång och mörk vinter. Därför har vi fyllt hyllorna med en hel del färgglada nyheter:
 
Semilla Fino - är ett mjukt, ekologiskt ullgarn i samma fantastiska kvalitet som Semilla Extra Fino, men i en något tjockare grovlek. Garnet passar till stickor 2,5-3,5 och finns i 21 härliga färger. Sticka mjuka babyplagg eller en tunn favorittröja eller kofta till dig själv. Ett nystan på 50 g kostar 59 kr.
 
Smootie - är ett nytt garn i tunnaste tunna cashmere. Det är underbart mjuk lyx i klassiskt vitt, grått, svart och pudriga nyanser. Sticka den enkel eller dubbel eller blanda med silke, tunn ull eller mohair till en sjal, top eller liten kofta. Ett nystan på 62,5 g räcker långt med sina 800 m och kostar 139 kr.
 
Det vackra bouclégarnet och de pyntade härvorna från Adéle's mohair har varit mycket populära, så nu har vi även tagit in den vanliga "släta" mohairen från Adéle's. Den är handfärgad i Sydafrika och finns i massor av vackra nyanser, som kan stickas ensamma eller i kombination med Magic ball eller Ribbon Yarn. Ett nystan på 50 g kostar 80 kr.
 
Sist men inte minst har vi fått en ny stor leverans av Regnbågens bomullsgarn, så nu kan du fynda bland regnbågens alla nyanser och färgkombinationer i detta klassiska, ekologiska bomullsgarn. Härvorna ligger på 50 g och finns i oblekt för 45 kr, de handfärgade kostar från 65 kr.
 
Även bland vårt vanliga sortiment har vi fyllt på med flera färger i härliga vårgarner, t. ex  lingarnet Kalinka där vi även fått in flera nya snygga mönster, M&K Linen, Allino, Paris och Muskat.
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60 info@litetnystan.se

www.litetnystan.se