23 април 2020 г.   
Click here to view this email in your browser                    
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месеци  да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини. Научете повече за техните решения, които могат да намерят пряко приложение в дейността Ви, да повишат Вашата конкурентност, ресурсна и енергийна ефективност.                                                                                                                          
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
 
Ецотип ООД   Ецотип ООД проектира, разработва и произвежда филтри и филтърни системи. Предлага цялата гама филтърни материи и филтри с приложение в климатизацията и вентилацията. Официален представител на BWF Envirotec. Доставя аспирационно-обезпрашителни инсталации и системи за очистване на прахогазови емисии във всички отрасли на промишлеността. 
 
Грийн Тех клима ООД
  Грийн Тех Клима ООД е представител на foobot (монитор за качество и съдържание на прахови частици, CO2 и др.), Fresh-Aire UV (вентилация и климатизация за дезинфекциране на въздуха, поддържане на висока ефективност на машините, пречистване на въздуха), Titon (вентилационни системи), въздухопречистватели DAIKIN и др. 
 
ЕДИМИТ Експорт Импорт ООД   Едимит - консултации в областта на енергия от отпадъци. Подготовка на проекти за пречиствателни станции, подбор на технологиии и доставчици на оборудване, търговски и финансови въпроси. Фирмата е специализирана в сектор газификация и производство на енергия. Консултации за производство на възобновяема енергия - слънчева, вятърна.
 
Хибридни Енергоспестяващи Системи  
Хибридни Енергоспестяващи Системи предлага система, която намалява до 8 пъти разходите за електроенергия. Уникална разработка - единственият в света слънчево-въздушен топлоприемник. Осигурява целогодишно затопляне, охлаждане и гореща вода, черпейки енергия от ВЕИ. Намира приложение в промишлени, жилищни, селскостопански и обществени сгради. 
 
ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД   Глобал-Тест е ексклузивен представител на световните лидери в сферата на измервателната техника - ТЕSТО, VEGA  и CASELLA, ETI, KOBOLD, KERN, CS INSTRUMENTS и MEGA SYSTEM. Предлага газ анализатори за димни газове, уреди за измерване параметрите на работната среда и обслужване на ОВК системи, радарни сензори, електронни нивомери,  мониторинг на прах, шум, вибрации и др.
 
Балканика Енерджи АД   Балканика Енерджи - Вашият партньор в проектиране, изграждане, доставка и въвеждане в експлоатация на инсталации за биогаз и компостиране. Цялостни решения за сепариране на битови отпадъци с модул стабилизиранне на органичната фракция.
 
 
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. и акцентира върху новите технологии, решения и предизвикателства.
 
Recycling International  
Recycling International в продължение на 20 години се превърна във високо ценен източник на информация за утвърдени компании в индустрията, както и за нови пионери в областта на рециклирането. Списанието предоставя задълбочена, актуална и практическа информация.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com