Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                               Torsdagen den 7 februari 2013
 
 
 
 
 
En leksak och prydnad som väcker intresse för livet under ytan! Scrolla igenom nyhetsbrevet så ser du exempel på fyra olika arter!
Nu kommer det bli mycket lättare att köpa presenter till de små vi har i vår närhet. De här mjukisfiskarna är mycket naturtrogna och håller mycket hög kvalitét rakt igenom. Det här kan vara presenten som startar ett livslångt intresse för fiske, vatten och livet där i. Hade vi själva haft de här mjukisfiskarna när vi var små så vet vi ju att de hade varit favoritleksakerna nummer ett!
 
Intresset och kunskapen om vad som försigår under ytan i våra vatten är pinsamt låg hos allmänheten. Om någon skövlar en skog så blir folk upprörda för det är något de kan se, men när ett vatten far illa så syns det inte på samma sätt. Vi som sportfiskare har ett ansvar att förändra detta. Det här är ett alldeles utmärkt sätt att tidigt väcka nyfikenheten för vatten, de mest fascinerande och spännande miljöerna vi har runt oss. Kan vi väcka ett bredare intresse för vatten hos allmänheten så kommer alla parter att gynnas, vattnet, fiskarna och vi som fiskar.
 
I dagsläget finns de som gädda, öring, regnbåge och karp. Snart har de också fått fram en abborre och när den är klar så lägger vi första ordern. Leveranstiden på de här mjukisfiskarna är därmed beräknad till en till två veckor. Beställ ditt exemplar redan idag så att du hinner få din mjukisfisk i första omgången!
 

 

Gratis är gott, speciellt när det är från Nash!
Tackle Evolution 2013 - DVD

Missa inte det här erbjudandet! Surfa bara in på vår specimenkategori på hemsidan så kommer du hitta DVD'n där. Passa samtidigt på att se dig omkring på avdelningen i övrigt. Priserna är lägre än någonsin och förorderrabatterna finns bara kvar veckan ut!

Du betalar endast för portot (12 kr) så skickar vi hem DVD'n till dig! Kommer du in i butik så får du givetvis filmen helt gratis.

 
 
De eftertraktade kingsize-stugorna är äntligen tillbaks!

Burarna som fiskar lika bra ovsett hur de landar i vattnet och samtidigt rymmer nästan oändliga mängder betesfisk!
Det har varit en hård höst och vinter för oss predatorfiskare. Vi har inte haft mörtstugorna hemma på bra länge och allt för mycket tid har gått åt till att få ihop betesfisk. Äntligen kan vi pusta ut. Vi har fått möjlighet att ta hem en ny laddning med mörtstugorna som fullkomligt krossar allt motstånd. Det här är mörtstugan med stort 'M'. Missa inte möjligheten att slippa ligga sömnlös om nätterna och oroligt räkna imaginära mörtar som kan få helgens ismetepass att vara eller inte vara.
 
Den största fördelen med de här stugorna är dels att de fiskar lika bra hur de än landar i vattnet, de kan därmed fiskas både från land, från isen och från båt. Den andra fördelen är storleken. Vi vill ju ha pigga mörtar, och om vi träffar en riktig guldåder vill vi inte att stugan ska bli för trång.
 
De här stugorna är riktigt stora men tar samtidigt minimalt utrymme under transport! Unna dina mörtar en vistelse i kingsizestugan! 
 
Mått: 99 cm x 57 cm.
 
Pris:
1 st - 199 kr
5 st - 799 kr
10 st - 1.299 kr
 
Klicka på bilden med stugorna så kommer ni till varan i vår webshop och kan placera er order där. 

 

 
Skaffa dig en edge på isen!
Vi ska inte behöva stå och kämpa med ett 200 mm-hål i en kvart. Med curve blades skär du genom isen på effektivast möjliga sätt. På vintern har vi mycket begränsat med dagsljus så varje minut är viktig. Isborren är ett av de viktigaste instrumenten i isfiskarens utrustning. 
 

 
Slutspurten på förorder mete - 2013 är här! Ni har fram till och med söndag på er att lägga era beställningar 
 
I år har vi fått positivare respons på förordern än någonsin tidigare! Missa inte möjligheten att gå in på vår specimenavdelning och ta del av våra bästa förordererbjudanden någonsin!
Vi har hottat upp det hela sista veckan och delar nu ut en gratis DVD från Nash till alla som besöker vår specimenavdelning. Ni betalar endast porto så skickar vi hem filmen till er.
 
I år har vi valt att fokusera på riktigt bra produkter och satsat på att trixa fram så fördelaktiga priser som det bara går för att ni ska kunna möta årets säsong med ett högre självförtroende än någonsin tidigare.
 
OBS! Sista datum för förorder är den 10:e februari, detta är för att ni ska kunna få era produkter till månadsskiftet mars/april!
 
 
 
Bullbaket är i full gång! Ska ni ha beten i första leveransen är det dags att beställa nu!
Ingen har undgått att höra talas om alla framgångar SBM-betena har rönt under 2012. De har levererat både inom och utanför rikets gränser. Det verkar som om alla vatten deras beten doppas i levererar goda fångster. Man ska naturligtvis inte sticka under stolen med att det krävs en skicklig fiskare för att fånga stor karp, men duktiga fiskare vet också vilka beten de ska använda.
 
Nytt för i år är smakerna SL2 och White Secret som finns att tillgå i vår webshop!
 
Samtliga smaker finns som freezer baits, popups, wafters och hard hookers. White secret finns dock endast som popup.
 
Det är egentligen inte mycket att fundera på, greppa möjligheten och hoppa på framgångståget SBM!
 
 
 
 
 
Vi är otroligt stolta att presentera vårt massivt utökade utbud av kvalitétsprodukter från Trakker!
Att Trakkers produkter håller vad de lovar är det ingen som ifrågasätter. Vi älskar deras produkter och det är därför extra roligt att vi utökat sortimentet på den här fronten. Titta gärna in på vår hemsida och glid in på specimenavdelningen så kan vi garantera att du kommer hitta några Trakkerprylar som du vill ha. Låt dig inte luras av priset som är näst intill skamligt lågt, det här är produkter av absoluta toppkvalitét!
 
 

 
 
Vi har uppdaterat hemsidan med mängder av Nashprodukter!
 
Hemsidan är nu fullproppad med Nashprodukter, bivvyn, brollys, luggage, kläder, krokar, riggtillbehör, m.m. Här finns det garanterat något för alla.
 
 

 
Vi plockar hem mängder kvalitétsspön från den riktiga brittiska tungviktsmästaren Free Spirit! 
Free Spirit har länge ansetts som världsledande när det kommer till kvalitétsspön för specimenfiske. I Sverige är de märkligt nog fortfarande ganska underrepresenterade vid många vatten. Detta vill vi nu ändra på. Vi har spön i alla prisklasser för både karpfiske, quivermete och flötmete. De här spöna andas kvalitét och har du en gång lagt dina labbar på en av deras klingor så är det svårt att plocka upp något annat spö igen!
 
Är ni nyfikna på dessa spön så får ni gärna klicka er in på vår hemsida där vi i produktbeskrivningen på dessa spön har videos där Free Spirit beskriver både spömodeller, tillverkning och företagsidén som ligger bakom framgångarna.
 
Googla gärna, vi har fortfarande inte sett ett enda negativt uttalande om dessa spöna på hela internet! 
 
 

 
Karpcombos till alla!
Vi har plockat ihop en massa ruggigt prisvärda karpcombos i olika prisklasser. Här finns något för alla, nybörjare som experter. Spana bara in priserna, vi har till och med fått ner priserna under förorderpriser! Notera också månadskostnaden om ni vill dela upp er betalning och lägga upp en avbetalningsplan hos Klarna.
 
Avbetalningsexemplen avser ett månatligt minimibelopp men vill ni betala av hela kostnaden i en insättning vid något skede under er avbetalningsplan så har Klarna inga invändningar mot det.
 
Testa karpfiske i år. Det är extremt roligt och behöver inte vara särskilt dyrt!  
 
 
 
 
 
 
 
 
Karpkit De Luxe - Superdeal!
Spara 10.843 kronor! 
 
Det här kitet är kvalitét rakt igenom. Med de här prylarna går inte en karp i världen säker! Du kan fiska fokuserat och avslappnat med full tillit på din utrustning oavsett väder, vind och storlek på fisk i vattnet.
 
Spöna är handbyggda och du kan själv påverka hur de ska se ut!
Välj färg på lindningarna, få ditt namn skrivet på klingan, varför inte en svensk flagga så att du kan representa ordentligt?
Vill du få ditt spö anpassat efter önskemål så kontakta någon av våra fysiska butiker!
 
Kitet inkluderar:
3 st Free Spirit X.S 12' 3,25 lbs - FULL EVA 50 mm.
3 st Daiwa Infinity X BRA 5500.
1 st Free Spirit 'S' Net Complete 46" med 6' skaft.
1 st Trakker Armo MKII 2MAN Bivvy.
10 kg SBM Shitty Lobster.
50 kg Halibut pellets.
 
Hela kitet kostar 23.999 kr och vill du betala genom Klarna via avbetalning så kostar det endast 1.152 kr i månaden i 24 månader. Hoppa över kabanosserna på väg till jobb och byt ut en krogkväll i månaden mot karpfiske så går du plus minus 0.
 
Passa på att spara duktiga slantar, det här erbjudandet varar inte för evigt! 
 
 
Trakkermössor till oslagbara priser! 50%
Rusta dig i vinterkylan så att inte vädrets makter ska kunna hålla dig hemma när fiskeandan faller på! Det är mycket trevligare att avnjuta vintern än att se den som ett hinder. De här mössorna förenar komfort med funktion och är en stenhård rekommendation från vår sida. Priset är dessutom sanslöst lågt så det är ju egentligen inget att tveka på. Välkommen in i butikerna!
 
Håll dig varm i vinterkylan! Fiskehandskar till kanonpris!
Passa på att fyna medan det är billigt! Ett par bra handskar är viktigt när vi fiskar under kalla förhållanden. Våra händer är våra viktigaste verktyg när vi fiskar. Alla vet vi hur humöret kan svänga när fisket är glödhett och vi försöker få till en enkel knut med köldstela svullna fingrar. Det är dessutom inte kul att frysa, och är faktiskt ganska enkelt att undvika!
Handsken du får kan variera från bilderna beroende på hur lagerstatusen ser ut. Men vi skickar bara riktigt bra handskar så du behöver inte oroa dig för att få rejält med valuta för pengarna. Räkna med 50%!   
 
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se