Click here to view this email in your browser                                                                               юли 2015
 
 

    
Емоции, движение, безгрижие, морски бриз, живописни планински пейзажи, свежа и вкусна храна... това са малка част от думите, които ни идват наум, когато говорим за лято. Надяваме се, че Ви намираме в добро настроение, независимо дали сте на работа или се наслаждавате на заслужена почивка, и че ще отделите време да се запознаете с последните новини около Sofia Sport & Healthy Life 2015. Ще научите името на испанска фирма, която търси бизнес партньор от България, какво разкриват уникалните папиларни изображения на всеки човек и кой ни подкрепи в популяризирането на темите спорт и здравословен начин на живот.
Приятно четене и с пожелания за едно вълнуващо лято!

 
Ако имате интерес да станете част от Sofia Sport & Healthy Life или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. За контакти:  office@viaexpo.com, 032/512 900.
 
 
 
 
  
Интервю с Мануел Мартинес, PaviFLEX, Испания
 
Г-н Мартинес, PaviFLEX е един от топ производителите на фитнес настилки и мотото на компанията Ви е “Спортът започва от тук“. Разкажете ни повече за продуктовата Ви гама.
Нашите настилки са модулни - тип “пъзел“ и се произвеждат от изключително качествен каучуков материал и ЕВА пяна. Поради гъвкавата им форма не е нужно залепване и при нужда може много лесно настилката да бъде преместена от едно място на друго. Подходящи са за тренировки в спортни зали или в домашни условия. За по-голямо удоволствие и ефективност на спортните активности несъмнено важни са следните характеристики, които нашите продукти притежават: ударо- и шумопоглъщаща способност, водоустойчивост, антибактериални свойства и др.
 
В колко страни присъствате и може ли участието Ви в Sport & Healthy Life да се разгледа като част от маркетинговата Ви стратегия за България?
Продуктите ни се продават в повече от 50 страни. Избрахме изложението като място за намиране на надежден бизнес партньор, т.е. целта ни е да изберем дистрибутор за България.
 
 За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
 
 
 
  
Интервю Радослав Ханчев, заместник-управител на Genetic-test 
Каква е целта на участието Ви в изложението Sofia Sport & Healthy Life?
Целта ни е да запознаем хората с нашия иновативен продукт, с което ще дадем възможност на много спортни организации - клубове, секции и федерации да могат да извършват първоначален подбор на деца и подрастващи за конкретен вид спорт.  Всеки човек, преминал теста, ще си отговори на много въпроси, свързани с физическата си дееспособност и генетична предразположеност към определено заболяване. Всичко това ще бъде полезно за по-нататъшния начин на живот на тестваното лице.
Компанията Genetic-test е създадена през 2011 г. и се развива успешно като франчайз. В кои страни вече присъствате и има ли аналог продуктът на българския пазар?
Към настоящия момент компанията Genetic-test активно развива партньорска мрежа, която включва над 1500 представители в различни градове в:  Русия, Украйна, Казахстан и други държави от ОНД, България, САЩ, Италия, Чехия и др. С всеки изминал ден броят на партньорите нараства. Продуктът ни е базиран на науката Дерматоглифика (изучаването на папиларните изображения върху човешките длани) и е без аналог, както в България така и в цяла Европа. 
 За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
 
най-посещаваният сайт на тема здраве стана медиен партньор на изложението
  
Puls.bg отговаря професионално на всеки въпрос, свързан с най-ценното което притежаваме - здравето. Сайтът е своеобразна енциклопедия, предоставяща на достъпен език разнообразие от материали, посветени на здравословния живот, актуалното в медицината, различните заболявания и начините за тяхното диагностициране и лечение. В Puls.bg е заложена концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация - образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи лекари и водещи специалисти в различни области на медицината. Това прави сайта надежден ориентир както за широката аудитория, така и за медици.
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com