Mo how zeg, Vlaanderens bekendste tv-chef komt naar de jubileumeditie van Antwerpen Proeft in de Waagnatie

Heb je je tickets al besteld?
 


Tijdens het hemelvaartweekend (donderdag 18 tot zondag 21 mei) heten we je aan de Waagnatie welkom op de feestelijke 15de editie van Antwerpen Proeft. Het is zowel indoor als outdoor te doen, zo kunnen we elk soort weer aan. Nadat we eerder al sterrenchefs Viki Geunes, Roger van Damme en Wout Bru mochten aankondigen, is als kers op de taart nu ook de komst van Piet Huysentruyt naar Antwerpen Proeft een feit.

Wat mag je verwachten? Op zondag 21 mei is de man die zijn volk leerde koken de extra headliner op hoofdpodium ATAG Live Stage. Piet komt de Waagnatie onveilig maken met een kookdemonstratie in zijn eigen, onnavolgbare stijl. Centraal hierbij staat zijn nieuwste boek. Na afloop maakt hij tijd voor een signeersessie en gesprekken met de fans. Mo how zeg!

In het boek SOS Piet XL, uitgegeven door Lannoo, focust de oersympathieke West-Vlaming op recepten waarbij het wel eens grondig fout kan lopen. Stap voor stap neemt hij je mee door de bereiding en geeft hij aan waar de angels zitten. Meer dan ooit blijft het motto: Wat hebben we geleerd vandaag?

Piet is helemaal terug van (nooit echt) weggeweest. Na acht succesvolle tv-jaren schreef hij een Michelinster op zijn naam met Likoké, zijn restaurant in de Franse Ardèche. In de herfst van 2022 blies hij zestig kaarsjes uit. Dit was de perfecte aanleiding voor een nieuw seizoen op VTM – SOS Piet XL gedoopt – plús een nieuw boek met dezelfde titel bij Lannoo.
TICKETS WITH BENEFITS

Toegangstickets voor Antwerpen Proeft zijn online en aan de deur beschikbaar. Je kiest zelf de dag en het uur waarop je naar Antwerpen Proeft komt, en je bepaalt zelf hoelang jullie op ons festival blijven.

Toprestaurants, jong keukentalent en tv-koks verrassen je aan de Waagnatie met signatuurgerechten in degustatievorm. Nergens anders in België vind je op één adres en op één moment zo veel mooie namen met gerechten voor maar 6 of 7,5 of 9 euro. Er is voor elke hongerige maag wat wils, en Antwerpen Proeft is dit jaar je enige mogelijkheid om voor een fractie van de gangbare restaurantprijs bij sterrenchefs te eten.

Deze kans wil je niet laten liggen!

Verder kun je naar tal van (1) gratis kookdemonstraties met bekende koppen, masterclasses en proeverijen aan de nieuwe ATAG Live Stage, kun je deelnemen aan (2) een gratis BBQ-workshop van Weber, krijg je (3) een gratis drankje van Bru en kun je (4) één van 25 gratis etentjes voor twee op restaurant winnen.

Wist je al dat de toegang gratis is voor kinderen die in 2011 of later zijn geboren?
 


>  BESTEL HIER JE TICKETS  <

>  LET'S GET SOCIAL  <
 

ATAGBRUOMER.Piper-Heidsieck
 

Vins de BordeauxEuropean Authentic TasteBelOrtaCaffè VergnanoCrispDouble Dutch

FreixenetFrynsKikkomanVakantie in OostenrijkRitchie

TabascoWeberLannooPrintdeal.beVisit Antwerpen
 

De ZondagNJAM!Radio2

Copyright 2023 W. Ramaekers, C. Engelen
 

Facebook-paginaInstagram-pagina