Hej,
 
Hyllorna är nu välfyllda inför slutspurten på Drops Supersale - passa på att fynda Garnstudios ull-, alpacka & sockgarner till 30% rabatt!
Nya härliga Drops Lace har kommit in igen i alla pastellfärger samt naturvit och svart. Delight har vi återigen fått in alla färger, så om du också är sugen på att virka den populära filten i Delight och Fabel till sommaren är det dags att passa på. Mönstret finns på Garnstudios hemsida, klicka på bilden för att komma dit.
 
 
Sista dagen för Supersale är tisdag 31 maj.
 
Nu finns möjlighet att rösta på dina favoriter till höstens Drops-kataloger. Följ länken och välj dina 10 favoriter som du vill sticka till hösten! http://www.garnstudio.com/lang/se/stemmer.php
 
 
Kalasdags!
På tisdag den 31 maj är det ett år sedan Litet nystan tog över butiken på St Paulsgatan. Det har varit ett roligt, intensivt och spännande år, mycket tack vare alla er glada och trevliga garnälskande kunder! Vi vill passa på att fira 1-årsdagen med stickcafé då vi bjuder på något extra gott. Naturligtvis blir det även några fina kalaserbjudanden i butiken. Varmt välkomna att fira med oss!
 
 
Öppettider under Kristi Himmelsfärdshelgen:
Torsdag 2 juni är butiken stängd
Fredag 3 juni öppet kl 11-18
Lördag 4 juni öppet kl 11-15
Söndag 5 juni stängt
Måndag 6 juni stängt
 
Trevlig helg!
 
önskar
Karin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
öppettider: må-fr kl 11-18, lör kl 11-15
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se