Best Working Models
Oktober 2014
 
 
Show your act Tell your story
 
Creatieve denktank
 
 
Ondertussen kent u Best Working Models als een modellenbureau die sterk gelooft in merkbeleving. Wij zijn een partner, een creatieve denktank, met een sterk organisatorisch vermogen.
 
Wij begrijpen dat u zich als marketeer altijd afvraagt.... hoe kan ik het best bijdragen aan de doelstellingen van onze organisatie?
 
Dit is ons vertrekpunt in onze samenwerkingen. Wij bedenken en voeren creatieve concepten uit waardoor uw merk, dienst of evenement een onvergetelijk indruk bij uw doelgroep achterlaat. 
 

Custom Fotomarketing 
In deze nieuwsbrief presenteren wij u ons 
"custom fotomarketing concept" die geheel op basis van uw merk en product wordt uitgewerkt en uitgevoerd!
 
Op het geweldige evenement Rotterdamse Kost hebben wij voor het eerst ons fotomarketing concept gepresenteerd. Namens de Rotterdamse Kost, haar sponsoren en ons zelf uiteraard.
 

 
Show and Tell
 
Hoe werkt ons custom fotomarketing concept? Het fotomarketing team, bestaande uit 1 model en 1 fotografe, stappen op uw doelgroep af, zoals afgebeeld op de foto hiernaast.
 
Het kostuum van het model is de basis waaruit we werken. Het kostuum is de visuele vertaling van uw product, dienst of merk. De props die erbij gemaakt worden kunnen uw diverse producten, diensten of services zijn.
 
Terwijl de doelgroep met uw props op de foto gaat vertelt het fotomarketing team 1 op 1 uw verhaal.
 
Een goed verhaal dat samen is voorbereid. Persoonlijk, fun en memorabel is beleving!
 
Wij plaatsen de foto's in een speciaal fotoframe met bijv. uw tekst en logo. De foto's kunnen op uw website en Facebookpagina geplaatst worden met een leuke like & winactie. Of we sturen ze na en zetten het in als after sales tool. 
 
 

Uw merk, ons team
De aankomende periode staat boordevol met evenementen, relatiebijeenkomsten, promoties en productlanceringen. Wilt u dat uw brand ambassadeurs het verschil maken en uw doelgroep uw merk echt beleefd?
 
Neem dan contact op via telefoonnummer 010-822.42.70 of via het mailadres kim@bestworkingmodels.nl  
 
 
Best Working Models 
Vestigingen Capelle a/d IJssel - Rotterdam - Amsterdam - Assen
010-822.42.70