AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 3; RC Vets - Dukes; 25-19
Dukes 4; Dukes - Erasmus RSRC; 41-28
Colts Dukes/Ducks/RCE1; Dukes - RC Eemland; 27-17
Colts Dukes/Ducks/RCE2; Dukes - Rotterdamse; 12-105 
Junioren DukesDukes - Haagsche RC; 0-74
Junioren RCE/Vets/Dukes; Bredase RC - Dukes; 55-0
Cubs; RRC/Sparta/Dordtsche RC 1 - Dukes; 47-12
 
Colts Dukes - Rotterdamse. Cluster Colts 2 speelt in outfit RCE.
Foto: Peter Janssen
 
DUKES 3 VERGEET TE WINNEN
Na de goede pot van vorige week reizen we met vertrouwen af naar de Vets, een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team.
De eerste 15 minuten is het spel van beide kanten wat rommelig maar zijn beide teams aan elkaar gewaagd. In de lijn hebben we veel meer snelheid, maar dit weten we nog niet in scores om te zetten. Met een mooie break zijn het echter de Vets die na 20 minuten de score openen.
Oke kan gebeuren maar deze wedstrijd kunnen we winnen.  
De Vets bouwen echter hun voorsprong verder uit door onoplettendheid aan onze zijde. Net voor half-time weten ook wij onze eerste punten op het scorebord te zetten zodat we met 5-17 de rust ingaan. Lees meer...
 
Foto: Peter Janssen
 
DUKES 4 WINT THUIS VAN ERASMUS 3
Zondag 5 oktober begint als een prachtige dag om rugby te spelen. Het miezert nog een beetje en de temperatuur ligt bijna 10 graden lager dan de week ervoor. Nog in de ochtend zal de kickoff zijn voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen voor ons aller Vierduh! Terwijl Will van der Steen het clubhuis opent en de eerste mannen zich omkleden is Luuk Vriens nog drukdoende om het veld te ontdoen van zijn herfstbladeren zodat niet alleen voor het Vierduh maar ook voor alle andere teams die die dag nog spelen hier geen hinder van hebben.
Terwijl de mannen van vier het veld opkomen voor hun warming-up zie je dat de kopjes steeds strakker en geconcentreerder worden. Dit blijkt ook tijdens de warming-up waarbij iedereen onder leiding van Stephan Kannengieser gefocused is. Mischien wel de basis voor het vormen van een team! Wij hebben geen voorbereiding van een maand. Wij groeien naar elkaar toe door te spelen. Lees meer...
 
THE DUKES (WEDSTRIJD) KLEDING
Jeugdleden mogen hun wedstrijdtenue WEL aan tijdens trainingen, dit heeft foutief in een eerdere DigiDukes gestaan. 
 
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
10 NOVEMBER 2014
20.00 UUR
Het bestuur nodigt de leden (en ouders van jeugdleden) van Rugbyclub The Dukes uit voor een Algemene Ledenvergadering op maandag 10 november a.s. Aanvang 20.00 uur.

Het bestuur zal de ALV een voorstel doen voor
- het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage (contributie) voor 2015 en volgende en
- het vaststellen van het nieuwe huishoudelijk reglement
Verder zal het bestuur een toelichting geven op het verloop van het clubontwikkelplan zoals door de ALV verzocht in haar bijeenkomst van 13 mei jl.

De notulen van de vorige ALV en de voorstellen ter bespreking zullen ruim voor de datum van de ALV per mail worden verzonden aan de leden.  Zodra verzending gereed is, wordt dit ook op DigiDukes bekendgemaakt zodat je kunt controleren of je de stukken hebt ontvangen.
Toine van Loenhout, secretaris

 
Junioren Dukes - Haagsche RC. Foto: Peter Janssen
 
AIDAN SCANLAN IN SELECTIE U19
Van 24 oktober tot 2 november zal Nederland U19 deelnemen aan het Europees Kampioenschap U19 in Lissabon, Portugal. Nederland is als 8ste geplaatst en speelt haar openingswedstrijd op zondag 26 oktober tegen het als eerst geplaatste Georgië.
De definitieve selectie is bekend gemaakt, en hierin is 'n speler van The Dukes terug te vinden; Aidan Scanlan.
Volgens de Bondscoach Nederland U19, Ronald Berrevoets, was het selecteren een zware opgave gezien het feit dat de onderlinge concurrentie erg groot was en de onderlinge verschillen erg klein.
 
EHBO-ers GEZOCHT
Om de begeleiding van alle rugbyers te optimaliseren zijn wij op zoek naar (sport)EHBO ers.
Zijn er binnen de club leden, ouders van leden of kennissen van leden die het leuk vinden om als EHBO'er te functioneren tijdens wedstrijden op zaterdag en/of zondag. Er zal een poule worden gemaakt, waarin je een aantal keren in het seizoen kunt worden ingedeeld als EHBO'er.
Voor een aanvulling van je kennis van EHBO op sportgebied zal worden gezorgd.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar ehbo@jeroenverdonk.nl zodat ik kan inventariseren hoeveel mensen hieraan mee willen doen. Ook voor vragen kun je altijd mailen of bellen. Jeroen Verdonk
 
DUKES TEAMS OP FACEBOOK
Rugbyclub The Dukes en diverse Dukes teams hebben een facebook pagina. Volg jij ze ook?
 
 
SLUITINGSTIJD BAR / CLUBHUIS
 
PARKEERVERGUNNING THE DUKES
Leden van The Dukes kunnen via de rugbyclub een parkeervergunning aanvragen voor parkeerterrein P2. Met deze vergunning kan gratis geparkeerd worden tijdens clubactiviteiten. Geen op en neer geloop meer naar de parkeerplaats met een oranje parkeerkaartje. En de penningmeester hoeft niet zo vaak meer nieuwe parkeerkaarten te bestellen. Een win-win situatie voor iedereen dus eigenlijk.
 
Waarom dus niet gewoon een bericht sturen aan penningmeester@dukesrugby.nl, waarin je het kenteken van de auto en je naam, en indien je kind lid is ook zijn/haar naam, doorgeeft? Doen!

 
GEVONDEN VOORWERPEN
Met ingang van dit seizoen staat een rode kist in de gang beneden bij de kleedkamers, deze is voor de gevonden voorwerpen. En het is ongelooflijk hoeveel kleding, schoenen, scrumcaps, etc. er na een gemiddelde trainingsavond of wedstrijd blijft liggen langs het veld of in de kleedkamers.
Maar ook rugbymaterialen en bidons blijven gewoon langs het veld liggen. Wees zuinig op je eigen spullen en die van onze rugbyclub. 

 
WEEK 42 GEEN DIGIDUKES
 
Week 41/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl