Bezoek onze website »
 
Mei 2015

Met Be-Risk uw projectrisico’s in kaart en beter beheersbaar!

Herkent u het ook? De resultaten uit risicosessies worden in een Excel-bestand vastgelegd. Het goede nieuws hierbij is dat u risicosessies houdt, het slechte nieuws is dat u ze in een Excel bestand verwerkt.

Vanuit Be-Sync zeggen wij dat dit beter kan en moet.
U kunt zich niet (meer) permitteren dat u risico’s over het hoofd ziet. Met de flexibele
Be-Risk Web oplossing heeft u de mogelijkheid om uw markt- of bedrijfsspecifieke risico’s op een gestructureerde manier in beeld te krijgen om ze vervolgens te kunnen beheren en beheersen.
De invoer en revisie in Excel is foutgevoelig en niet gebruiksvriendelijk. Excel is niet het meest geëigende instrument voor het maken en beheren van uw risicodossier omdat er altijd verschillende versies van uw sjabloon of dossier in omloop zijn.
Project- en procesmatig omgaan met uw risico’s is nu eenvoudiger en prettiger dan u gewend bent. Met de nieuwe Be-Risk Web oplossing kunt overal en altijd uw risico’s inzien en meerdere keren gedurende het project de stand van zaken opnemen en vastleggen. Als vanzelfsprekend kunt u de nodige rapportages maken en heeft het systeem een autorisatie model en is het multi-user.

Middels een vrij te definiëren bewakingsstructuur kunt u Maatregelen tegen Risico's afzetten en deze per project of over meerdere projecten heen inzichtelijk maken.

Met Be-Risk uw risico’s :
-     Makkelijker inventariseren en kwalificeren
-     Beter analyseren, visualiseren en beheersen
-     Delen en printen voor en met uw collega’s en partners

Met een simpel en laag instapmodel heeft u geen reden om niet naar meer informatie te vragen.

Meer informatie over Be-Risk?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Be-Sync Project-Teams© gaat naar de Office365

Nadat Be-Sync een aantal jaar succesvol met haar partner Xcellent ICT Groep de Project-Teams© omgeving heeft gehost, is het tijd geworden om deze omgeving te migreren naar de Cloud omgeving van Microsoft genaamd Office 365.
 
Met deze logische overgang maakt Be-Sync weer een volgende stap in het compleet Cloud based werken en faciliteren van oplossingen voor haar klanten.
 
U bent wellicht al bekend met oplossingen om documenten met te delen in de Cloud. Denk bijvoorbeeld aan Dropbox. Be-Sync komt nu met een uitgebreidere oplossing, genaamd Office365 Project-Teams©, waar alle facetten binnen het documenten- en informatie beheer gefaciliteerd zijn.
 
Tegen een zeer aantrekkelijk tarief krijgt u nu de mogelijkheid om uw projecten in de Microsoft Cloud te beheren en beheersen. Be-Sync heeft een aantal extra functies toegevoegd aan de standaard Office365 omgeving, om gebruikers te ondersteunen in hun documenten- & projectbeheer processen.
 
De komende periode zal Be-Sync lopende projecten om gaan zetten naar de Office365 omgeving en zullen we nog meer extra nieuwe functionaliteiten toevoegen aan de nieuwe Office365 Project Teams© omgeving.
 

Meer informatie Project-Teams©?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Cloud CRM oplossing voor Star Engines
​Vol trots melden wij dat Star Engines kiest voor de Cloud CRM van Be-Sync. Dit jongste product van Be-Sync is gebouwd voor gebruik in de Cloud. Overal en altijd uw actuele relatie gegevens kunnen inzien en muteren.
 
Be-Sync wederom in de materieelkrant van de Cobouw
In februari 2013 heeft Be-Sync reeds een interview mogen geven over de Materieel Webshop. Vanwege herhaaldelijke successen met deze Materieel Webshop is dit product weer uitgelicht in de materieelkrant van de Cobouw.
© Copyright Be-Sync B.V. 2015