Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten
Businessrun
 editie juli 2019

Goede voornemens...
    
Goede voornemens kunnen ook na de zomervakantie. Toch?! De vakantie kilo’s eraf sporten? De conditie verbeteren? Gezonde voeding?
De Bredase Singelloop is dan misschien wel de stok achter de deur.
 
Vorm een team met die leuke, gezellige collega en/of die enthousiaste zakenrelatie, schrijf je in voor de Businessrun van de Bredase Singelloop en dan moet het goed komen. 
 
Waarom deelnemen aan de Businessrun?
Ik zou bijna zeggen… waarom niet?!
 
Teamspirit en exposure, daar draait het om. Daag de collega’s en zakenrelaties uit en loop samen de 5km, 10km of de halve marathon. Een herinnering die je niet snel zal vergeten. Tevens een uitgelezen kans om de 18.000 deelnemers en ruim 80.000 toeschouwers te laten zien hoe sportief jullie bedrijf is.  
 
Deelnemers aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun zijn onze VIP’s en krijgen veel extra’s. Inschrijven kan al voor €48,- per loper. Vanaf 10 teams zelfs maar €28,- per loper. Nieuwsgierig naar het Businesspakket? Neem dan snel een kijkje op onze site!
 
Al bekend met de Businessrun en wil je direct jouw bedrijventeams inschrijven?
Top, dat kan hier. Tot 6 oktober!

Trainen op vakantie?
 
Velen vertrekken nu op vakantie, anderen hebben het er al weer op zitten. Natuurlijk staan de voorbereidingen bij ons niet stil, maar ook onze vrijwilliers zijn te vinden aan een zwembad of strand. Hoe doe jij het: trainen op vakantie?
 
Wij vinden het leuk om te zien welke initiatieven er voorafgaand aan de Singelloop zelf door de deelnemers aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun worden ontplooid.
 
Dus tag ons gerust in jouw content door #BusinessrunBreda / #SingelloopBreda / #BB aan je posts op Social Media toe te voegen. Zoals hierboven ook al wordt aangegeven, wordt de Businessrun steeds populairder!
 
Wij willen dit mooie platform van deelnemende organisaties en sponsoren graag samen met jou verder uitbreiden.

34e editie: wat is er nieuw?
 
Er zijn veel bedrijven en instellingen die al vele jaren deelnemen aan de Businessrun. Voorbelden daarvan zijn Amphia, IKEA, Synthos Breda, SAM-Works International, Huisartsen Zorggroep Breda, Hertoghs advocaten en Koninklijke Luchtmacht.
 
Zij ervaren dat de organisatie van de Bredase Singelloop en het team achter de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun jaarlijks probeert om de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Net als ieder ambiteus bedrijf willen we onszelf verbeteren en onze trouwe fans verrassen. Zo ook dit jaar.
 
Wat is er nieuw dit jaar?
  • Proefabonnement op RunningNL; om alvast in de stemming te komen
  • Exclusief Bredase Singelloop 2019 hardloopshirt; 'n blijvende herinnering
  • Deelname nu ook mogelijk aan de Red Band Familieloop
  • De lunch heeft een upgrade gekregen
  • Wall-of-Fame
Dit is een kleine greep uit de vele extra’s die wij de deelnemers van de Businessrun bieden.
Het volledige pakket is HIER te vinden.

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteiten op verschillende platforms.
 
Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!
 
Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met andere zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina. We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: