Nieuwsbrief 63
 
Alternatieve beurs Internationaal Therapeut
Nieuwe producten
Onverklaarbaar of verklaarbaar moe na corona
Zero Waste programma
 

Alternatieve beursactie met hoge kortingen
 
Normaal gesproken zouden we al wekenlang druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de beurs Internationaal Therapeut, een evenement waar we altijd met het hele team naar toe leven. Tijdens de beursdagen genieten wij van het persoonlijk contact, het uitwisselen van ervaringen en van de inspirerende gesprekken met de vele bezoekers. We waarderen het enorm dat zoveel mensen ieder jaar weer onze stand bezoeken en gebruik maken van onze speciale beursaanbiedingen. 
 
De editie 2020 gaat helaas niet door, maar toch willen wij iets extra's doen tijdens de oorspronkelijke beursperiode.
 
Korting op uw bestelling
Van zaterdag 14 november t/m zondag 22 november krijgt u korting op uw bestelling*.
We hanteren daarbij de volgende staffel:
Bij een totaalbedrag tot € 100,00 10% korting.
Bij een totaalbedrag van € 100,00 tot € 250,00 15% korting.
Bij een bestelling van € 250,00 of meer 20% korting.
* Aanbiedingen en boeken vallen niet onder de beursactie.
 
Webwinkel aanbieding verzendkosten
Bestel eenvoudig via de webwinkel. U ziet direct uw korting. Vanaf € 50.00 verzenden wij uw bestelling portovrij naar een adres in Nederland. Verzendingen naar het buitenland hebben altijd de gebruikelijke verzendkosten. 
 
Per mail of telefonisch
U kunt natuurlijk ook een bestelling plaatsen per mail via info@bloesemremedies.com of telefonisch op 077-2300011. Let op dat u alléén gebruik kunt maken van de korting wanneer u op de aanbiedingsdagen bestelt en dat bij deze twee bestelwijzen de gebruikelijke verzendkosten van toepassing zijn (t.w. voor verzending binnen Nederland € 6,70 en vanaf € 150,00 portovrij; verzending naar het buitenland altijd de gebruikelijke verzendkosten). 
 
Let op: deze actie loopt van zaterdag 14 november t/m zondag 22 november 2020. Alleen bij bestellingen op deze dagen wordt de korting toegepast.

Nieuwe producten
 
Immuun Vitaal mengsel: een celzoutmengsel voor de versterking van je immuunsysteem en je vitaliteit. Ook bij electrosmog door 4/5G.  
Immuun Vitaal Support stock: een combinatie van bloesem-remedies voor de ondersteuning van het immuunsysteem. 
Immuun Vitaal Support spray: een combinatie van bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten.
Snel Herstel spray: een combinatie van bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten om in iedere acute situatie snel te kunnen herstellen.
Krachtige Liefde spray: een combinatie van bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten voor de kracht in je hart. 
De sprays zijn klaar voor gebruik, in- of uitwendig. 
Natuurlijk voegen wij de relevante informatie over de producten bij uw bestelling.
 
De informatieboekjes over de celzouten zijn helemaal vernieuwd. U kunt ze inzien en/of downloaden op www.celzouten.com
 
En tenslotte... werken we momenteel aan een geheel nieuwe website en webwinkel die zeer overzichtelijk, compleet en gebruiksvriendelijk zal zijn met een frisse, nieuwe uitstraling en uiteraard geschikt voor de mobiele telefoon. Het streven is dat deze met ingang van volgend jaar live zal gaan. We houden u op de hoogte! 
Onverklaarbaar of verklaarbaar moe na corona
 
Bram Zaalberg schrijft regelmatig artikelen over manieren om uw gezondheid te ondersteunen, o.a. in het tijdschrift Spiegelbeeld. In de Spiegelbeeld editie van oktober 2020 vindt u het artikel "Onverklaarbaar of verklaarbaar moe na corona" en hoe celzouten en bloesemremedies kunnen ondersteunen op de weg naar herstel.
Klik hier voor het artikel.
 

Zoals we in de vorige nieuwsbrief uitgebreid hebben uitgelegd, is het vaak helemaal niet nodig om remedies weg te gooien wanneer de houdbaarheidsdatum is bereikt. Als de pipetjes nog goed zijn, en de flesjes zijn steeds goed dichtgemaakt en bewaard, dan zijn de remedies nog gewoon te gebruiken. Een remedie verliest niet aan energetische kracht en kwaliteit. 
Wij willen niets verspillen van wat de natuur ons geeft. Daarom hebben wij een “zero waste programma”. Dit is een (beperkte) voorraad van remedies en sets met een kortere houdbaarheid dan de officiële termijn, maar die desondanks nog jaren hun mooie werking zullen doen. De producten in dit programma hebben zéér aantrekkelijke kortingen. U vindt ze (nu nog) in de webwinkel in de categorie "aanbiedingen". Voor de duidelijkheid: het betreft dus remedies met een kortere houdbaarheidsdatum dan u van ons gewend bent. Heeft u géén toegang tot internet, belt u dan even naar ons kantoor 077-2300011.