VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley 
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas. Och lite tips om ett och annat.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, föredrag, böcker, bokinformation+boktips, drömtolkningar, med mera 
 
Hej kära DrömVänner
 
Nu är det många månader (10 tror jag) sedan vi hördes sist … sedan förra DrömNyhetsbrevet kom ut.
Det beror på att jag har hållit på med att flytta -  till förort söder om Stockholm.
Därför har heller inget hänt på hemsidan under denna tid, och just nu är inga kurser påtänkta. 
Men här kommer lite världsinfo+personinfo, lite bokinfo, lite uppmuntran, kort drömtolkning, och inbjudan att skicka frågor som du vill ha svar på.
 
Jag önskar att du har haft en rolig och vilsam sommar. Men nu är det höst och löven lyser i vackra höstfärger. Och mycket händer hela tiden, både i världen och inom oss var och en. Det är inte alltid roligt.  Stora förändringar sker, med nedstängningar, förbud, konkurser,  ensamhet och depression för många, liksom stora känslosvängningar. 
Världen har aldrig haft så höga vibrationsfrekvenser som nu. Vi genomgår en omvandlingsfas som vi inte ser något slut på. Polariteterna mellan olikheter förstärks; ljus)(mörker, kärlek)(hat, osv.
Mänsklighetens, Jordens, solsystemets och galaxens omvandling kostar på för oss. Våra kroppar och deras alla celler värker sig ofta igenom energiförhöjningarna, och vi orkar inte alltid hålla oss i förening med vårt Högre Jag. Och att integrera med sitt Högre Jag aktiverar ännu mer ett medvetandeskifte som  kan kosta värk men också kan ge oss mer överblick och flyt i livets utmaningar.
Det viktigaste vi kan göra nu är att hålla balans och harmoni. Det som bäst kan hjälpa oss igenom utmaningarna är att söka MåBra och ha tillförsikt till att allt är väl i ett högre perspektiv.
Hur gör man det ?
En av mina lärare uttryckte det så här:
Var som en fluga i taket. Där kan du iaktta det som pågår utan att bli inblandad eller känslomässigt affekterad. Se spektaklet som en teater. Stå kvar i din egen kraft
 
Din tanke om dig själv skapar dig. Om du är vänlig mot dig själv och MårBra, är det vad du får tillbaka.
Minns att den viktigaste personen i ditt liv är du! Minns vem du är längst där inne i dig själv. 
Och minns att du har kommit hit till Jorden för att uppleva denna tid av polaritet, oro, förändring och medvetandehöjning.
Och kanske för att hjälpa till med balans och harmoni, eller med tröst, information, glädje.
Vi lär oss av hur vi svarar på det som händer. Vi lär oss att vi kan välja förhållningssätt och utsiktspunkt.

En morgon vaknade jag av att jag hörde en röst säga:  LIFE - vid din inre Källa
Jag skrev ned meningen på en lapp. Den ligger på köksbänken. Den påminner mig om att vara i mitt hjärta, i min inre Källa, där Livet finns. Den hjälper mig att välja Glädje i stället för att låta gammal prägling och föreställningar styra min självupplevelse.

En rolig nyhet
Boken Din Väg Genom Liven är inläst som ljudbok sedan länge. Den är dock inte utgiven på någon ljudboks-plattform/distributör än. Men inspelningen finns hos förlaget heartdreaming.se.
Om du är intresserad av ljudboken så mejla ditt intresse till förlaget magnus@heartdreaming.se så får du meddelande om när den är tillgänglig att köpa.
Extra erbjudande
Vill du ha pappersboken så kommer här ett extraerbjudande till dej:
Din Väg genom Liven: 160 kr inkl frakt . Ordinarie pris 180+61 kr.
En läsare skrev om den:
Denna lilla bok är en stooor bok. Den innehåller ju Allt. Så mycket visdom, kunskap och information. Jag har den alltid med mig och kan slå upp den t.ex på bussen. Den gör mig alltid på bra humör och jag får alltid någon vägledning.
Om boken Brev från Drömkällan fick jag denna feedback:
Brev från Drömkällan. Vilken pärla!
Nu läser jag den för andra gången.
Återigen kommer det upp en massa gamla bilder som inte går att göra sig fri från.
Tex att drömmarna är självporträtt och speglar av mig själv.
Att alla drömfigurer är aspekter av mig. Som går att ändra och leka med.
Nu vet jag ju att drömmarna kan tolkas på olika nivåer.
Och det bästa jag läst om "Medkänsla eller Medberoende 
 
Besök gärna förlaget https://heartdreaming.se/ Där hittar du mer info.
 
DRÖM Gravid
Hej. Inatt så drömde jag att jag var gravid. Magen var stor och jag var jätte glad.  Jag vet tyvärr inte vem pappan var. Men grejen e att jag e bara 14 år. Vad betyder drömmen? Jag har tänkt på graviditet innan och jag vill verkligen bli mamma, men lite för tidigt för mig . .
TOLKNING
När man är gravid så är man havande med något. Vad är du ”havande” med ? Går du och bär på någon idé eller någon framtida dröm ? Eller förväntar du någon förändring ? Är det något som du vill skapa som håller på att ta form inom dig ? 
 
Här ett citat från förra DrömNyhetsbrevet:
I Kärlek finns endast jämlikhet och lika värde för alla. Inga krav och inga förväntningar. Endast respekt, där vi står kvar i vår egen självrespekt, oberoende av vad som händer utanför och oberoende av hur andra beter sig. 
 
Skicka gärna brevet vidare till en vän. Du får dessa brev gratis, ca varannan månad. Prenumeration se www.dromcentrum.se
Forward this email to a friend
 
Nu önskar jag dig Allt det Bästa. Vi hörs snart igen.
Har du någon fråga som du vill få svar på i nästa DrömNyhetsbrev så är du välkommen att mejla frågan till minervadrom@icloud.com
 
Allt Gott
Louise Minerva-Li
❤️