Efter att spenderat våren med att jobba stenhårt med utgivningar med VED, MF/MB/, This Is Head och Den svenska tystnaden var vi ganska slutkörda och letade verkligen inte efter något nytt att ge ut men…. En dag kom Emil på Studio Möllan med en tjej som han tyckte att vi skulle lyssna på. Vi har egentligen inte tid att lyssna på demos men vi gjorde ett undantag….. och tiden stannade.
 
Låt oss presentera en ny artist på Adrian Recordings…
 
Alice Boman
 
22 maj ger vi ut EP’n ”Skisser”.
 
Lyssna och dela gärna första låten ”Waiting”
Alice Boman – Waiting
soundcloud.com/adrianrec/waiting
 

EP’n heter “Skisser” för det är precis vad det är. Låtidéer inspelade av Alice själv hemma hos sig för att minnas hur låtarna gick. De va aldrig ämnade för någon att höra, men trotts det är de nu snart ute i offentligheten. Alice Boman sjunger sina lågmälda popvisor med lika mycket pondus som skörhet likt en Billie Holiday för 2010talet. I juni går Alice för första gången in i en studio för att spela in. Givetvis i Studio Möllan, och till sin hjälp har hon rytmsektionen i This Is Head, Tom och Adam. Resultatet av de inspelningarna får vi höra i höst.
 
Den 10 - 11 maj är det Öresundsfestival i Malmö. En fantastisk möjlighet for Svenskar att få i sig en hel dos fantastiska danska band såsom Broke, Fallulah och Iceage mf och en fantastisk möjlighet för danskar att åka över sundet för en massa bra Malmö-musik. Detta blir en av de första gångerna som Alice uppträder. Missa inte detta.
 
Adrian Recordings på Öresundsfestivalen
11 maj på Debaser i Malmö
 
Live: Utescenen
17:00: Alice Boman
18:00: OLD
 
 Magnus Bjerkert DJar
 
Detta är gratis.
 
Live: Innescenen
20:15: This Is Head
 
Detta kostar en spottstyver:
Biljetter, till festivalen, säljs som dagsbiljetter för 150 SEK / 130 DKK och som tvådagarspass (hela festivalen) för 250 SEK / 220 DKK + förköpsavgift via Billetlugen.
 
Läs mer här: oresundsfestival.com
 
Adrian Recordings
Möllevångsgatan 49D
214 20 Malmö
0709–20 38 53
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com