Nieuwsbrief Schaatstraining advies & begeleiding - 11 oktober 2017
IN DEZE NIEUWSBRIEF
AGENDA WINTER 2017/2018
 
 
22/10 Techniekweek Inzell UK
05/11 Techniekweek Inzell
12/11 Techniekweek Inzell
26/11 Techniekweek Inzell
10/12 Techniekweek Inzell
27/12 Techniekweek Inzell Kerst
07/01 Techniekweek Inzell
19/01 Coaching WK Masters 
          Allround in Baselga
26/01 Sprintweek Inzell
03/03 Coaching WK Masters Sprint
          in Moskou
 
 

TIP - TIP - TIP
 
Niet zo fit of zelfs koorts?

Ben je niet fit, doen dan rustig aan met je trainingen of sla gerust een training over!
 
En heb je koorts gehad? Neem dan de basisregel in acht: het dubbele aantal dagen dat je koorts hebt gehad, niet trainen!
 
Oftewel: 3 dagen koorts, is pas na 6 dagen weer lichte training oppakken!
 
Een gezonde winter toegewenst!
 
TIP - TIP - TIP   
VOLG SCHAATSTRAINING ADVIES & BEGELEIDING VIA SOCIAL MEDIA


   


 
Schaatstraining
advies & begeleiding

+31 6 53 94 43 43

info@schaatstrainingadvies.nl
 www.schaatstrainingadvies.nl
   
 
Techniekweken Inzell weer volop aan de gang
De zomer is ongemerkt overgegaan in de herfst en zo hebben we na een prachtige zomer, verspreid over Inzell, Berlijn en Leeuwarden, de eerste ‘najaars techniekweken’ in Inzell er al weer op zitten!
 
Prachtige weken, volop genieten van het mooie ijs en natuurlijk de schitterende omgeving van Inzell, die aan de techniekweken altijd net iets extra’s biedt.
 
 
Met nu even twee weken tijd voor privé trainingen en clinics voor verenigingen die met de jeugd in de herfstvakantie naar Inzell komen, staan er daarna nog volop techniekweken in de planning. Te beginnen met weer een week op aanvraag van de Britse bond NISA, speciaal voor de schaatsers uit de UK eind oktober. En daarna gaan we door met de weken 45, 46, 48 en 50, die stuk voor stuk volgeboekt zijn!
 
Waar hebben we nog wel ruimte?
Voor de Kerstweek, die van woensdagavond 27 t/m zondagmorgen 31 december plaatsvindt, zijn nog minimaal plaatsen beschikbaar. Een vakantieweek, dus jong en oud is welkom die week.
 
Daarnaast volgt een techniekweek aan het begin van het jaar, week 2, van zondagavond 7 t/m vrijdagmorgen 12 januari. Ook in deze week is nog ruimte. Een prachtweek waarbij de verwachting is dat het zeer rustig zal zijn op het ijs.
 
En tot slot hebben we nog een week in de planning rondom de Inzell Sprint Classics, het internationale, traditionele sprinttoernooi voor Masters. Met op vrijdag ijsgewenning en wedstrijdvoorbereiding, op zaterdag en zondag beide dagen een 500m en 1000m, en tot slot nog drie dagen werken aan de techniek op basis van filmanalyses van de wedstrijden. Deze week vindt plaats van vrijdag 26 t/m woensdag 31 januari en is speciaal voor deelnemers aan de Sprint Classics.
 
Interesse?
Heb je interesse in een van deze weken? Stuur dan even een mail, dan ontvang je alle informatie en het aanmeldformulier.
 
Privé training
Eind oktober, begin november ben ik een paar dagen in Nederland.
 
Wil je een update van je techniek door middel van een privé training, dan heb ik (beperkt) wat ruimte in die periode! Mail of bel als je daar gebruik van wilt maken!
 
 
Online techniekanalyse
Er is al diverse keren naar gevraagd: online techniekanalyse. Vanaf nu kun je hier gebruik van maken!
 
Je stuurt een filmpje van (een deel van) je training of je wedstrijd via het programma “WeTransfer” naar mij toe. Op basis daarvan maak ik een analyse en spreek die daarna telefonisch of via Skype met je door.
Interesse? Mail mij dan, zodat ik je hierover verder kan informeren.