Click here to view this email in your browser                                                        октомври 2016

Здравейте,
В поредния ни е-бюлетин Ви представяме „Конвой Уорлд“  - изложител на CleanExBg. Фирмата ще покаже иновативни продукти за безупречно поддържане на хигиена у дома и навсякъде около нас. Ще Ви запознаем и с ТД  Инсталации - наш медиен партньор.
 
Полезни линковe:  Изложение     Брошура     Профил посетители
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
  
 
 
   
ИНТЕРВЮ с г-жа Зорница Атанасова, търговски директор на Конвой Уорлд“    
 

„Конвой-Уорлд“ е водещ производител и търговска фирма, специализирана в разработването, производството и дистрибуцията на продукти за бита. От колко години сте на пазара и как започнахте?
Фирмата ни поставя началото на своя бизнес в гр. Солун, Гърция през 1985 г. През 1989 г. открива първите си магазини в гр. Пловдив, а през следващите две години компанията подготвя и открива собствена складова база. Производството на домакински гъби, кърпи и бърсалки за под стартира през 1991 г. През 1995 г. се взима решението за сериозна търговска експанзия на пазара в България и в резултат на това, започва развиване на дистрибуционна мрежа в страната, като се откриват  офис и складова база в София. 

Следващите години са изключително динамични за „Конвой Уорлд“  в България, тъй като се създава нова организационна структура, привличат се професионалисти в областите на управление и развитие на производствените мощности, търговска сила. Компанията отваря офиси във Варна, Бургас, Русе и Велико Търново.
 
През 2000 г. "Конвой-Уорлд" открива своето ново и модерно предприятие, разположено на  30 000 кв. м. площ в гр. Нови Искър и поетапно стартира производството на полиетер и полиестер под марката "CONVOPREN". Освен като производител, „Конвой Уорлд“ е компания, позната и като ексклузивен представител за България на марките “Paclan” – торби за смет, домакински ръкавици, домакинско фолио, ХоРеКа продукти и “Curver”- кутии за храна, кутии за съхранение,  интериорен дизайн. Портфолиото на тези два бранда, допълва чудесно асортимента ни.

Разкажете ни малко повече за дейността на „Конвой – Уорлд“. Кои са най-новите Ви продукти?
Към момента портфолиото ни включва широка гама продукти с приложение в сектор „Почистване и хигиена“  с марки - “Magic Clean Premium”,  “Magic Clean” и “Enjoy” и сектор  „Грижа за тялото“  - “Comfort”. Освен нашите марки, произвеждаме и продукти собствена марка не само за партньорите ни в България, а и за нашите Клиенти в над 25 страни в световен мащаб.

За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
 
   
МЕДИЕН ПАРТНЬОР: TД ИНСТАЛАЦИИ - БЪЛГАРСКОТО СПИСАНИЕ ЗА СГРАДНИ СИСТЕМИ, ОБОРУДВАНЕ И ИНСТРУМЕНТИ
Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях. http://tech-dom.com/izdanie.aspx 
 
Сподели в социалните мрежи: 

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Via Expo Ltd.