Nieuwsbrief januari 2011

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar met souplesse en eenvoud tot iets moois mag leiden. En wat doe je nou zoal op 1 januari? Uitslapen, je familie gelukkig nieuwjaar wensen, naar het nieuwjaarsconcert luisteren, de schansentoernee volgen, de stoep vegen (volgens de inburgeringscursus)... Voor mij een dag om vooruit te blikken naar het jaar 2011 en stil te staan bij dat wat komen gaat. Ik doe dat graag met een tarotlegging, waarbij ik 12 kaarten pak. Kaart 1 staat voor januari, kaart 2 voor februari en ik ga zo door tot kaart 12 die december vertegenwoordigt. Als alle kaarten omgedraaid zijn, dan associeer ik op de betekenis en schrijf daar dingen over op. Deze aantekeningen bekijk ik door het jaar heen regelmatig en ik hang een foto van de legging op mijn planbord. En het is elk jaar weer leuk om te ervaren hoe kloppend het is.
Het is fijn om te realiseren dat alle antwoorden in onszelf zitten en onze energie vaak voorloopt op ons fysieke zijn. Als je met je aandacht naar binnen gaat en vertrouwt op deze feiten, dan kun je zomaar zonder het gebruik van hulpmiddelen een kijkje nemen in de nabije toekomst. Voor diegenen die dit idee aanspreekt en alvast een blik willen werpen in "hun eigen 2011", heb ik ter ondersteuning een visualisatie ingesproken. Omdat het technisch gezien niet mogelijk was om die in deze nieuwsbrief te publiceren, tref je deze op mijn weblog. Ik wens je veel visualisatieplezier toe!

NIET ONTVANGEN MAIL
Vlak na de verzending van de nieuwsbrief van december 2010 heb ik gedurende een aantal dagen een mailstoring gehad. Heb je geen antwoord of bevestiging op jouw mail of aanmelding ontvangen dan mag je er vanuit gaan dat de betreffende mail mijn mailbox niet heeft weten te bereiken. Ik verzoek je in dat geval deze mail of aanmelding opnieuw te sturen. Bij voorbaat dank.

CONSULTEN
Ook in 2011 ontvang ik je graag voor een coachtraject, een energiereading of 1-op-1 opstelling. Je kunt een afspraak maken via de mail of na 10 januari bellen naar 033-4451480. Mocht je speciale workshop- of trainingswensen hebben die niet in de Agenda vermeld staan, laat het me weten, ik ontwikkel graag maatwerkproducten.

12 JANUARI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Er is op 12 januari nog plaats voor 1 vraagsteller om een familieopstelling te doen tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

14 JANUARI: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Op 14 januari start de 8-daagse training Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context, voor het aanscherpen van jouw intuitieve communicatieve (coachings)vaardigheden.

21 MAART: COACH-INN-SYSTEMEN
Zelf opstelling begeleiden? Schrijf je in voor de 5-daagse opleiding Coach-Inn-Systemen

29 MAART: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Toe aan een verdieping in het begeleiden van opstellingen? Op 29 maart start de 5-daagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Met de start van 2011 komt 2012 gevoelsmatig ook weer een hele stap dichterbij, het jaar waarin op 21 december de Maya Kalender eindigt. Een gebeurtenis waarvan over de betekenis veel gefilosofeerd en geschreven wordt. Voor de één betekent dat het einde van de wereld, terwijl voor de andere het "slechts" over de overgang naar een nieuwe tijd gaat. George Stray heeft in zijn boek Voorbij 2012 een vrij compleet overzicht gemaakt van eindtijdvoorspellingen. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die zich een duidelijk beeld wil vormen van de vele profetieën rond 2012.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.