WAT KOMT ER UIT DE LUCHT VALLEN?


In de maand juli zou het zomaar kunnen dat er letterlijk of figuurlijk iets uit de lucht komt vallen en ineens voor je voeten ligt. Voor velen een onverwachte en ook ongedachte landing. In sommige gevallen is dat wat neerdaalt zeer welkom. Maar het kan ook dat je er liever met een grote boog om heen gaat. Welk gevoel het ook bij je teweeg brengt; deze geel-paars getinte "energie" is gericht gezonden en is ook voor jou bedoeld. Het vraagt erom dat deze netjes en met liefde opgevangen en ook goed verzorgd wordt. Het begrip omarmen komt hierbij naar voren. Dit is tweeledig. Het helpt om jouw eigen essentie te (gaan) omarmen, (h)erkennen en lief te hebben en ook kan de omarming gebruikt worden om een grens aan te geven waar jij ophoudt en de buitenwereld begint; een uitnodiging om jezelf en anderen met helderheid te begrenzen.

Dat wat naar beneden gedwarreld is, opent je ogen. Mogelijk heb je lange tijd zelf invulling gegeven aan een verhaal en heeft dat geleid tot vooronderstellingen. In het oordeel dat je daardoor over iets of iemand had, kan het zijn dat je jezelf en anderen onterecht beperkt en/of vastgezet hebt. De integratie van de nieuwe energie zorgt voor verruiming van het bewustzijn en geeft nieuwe perspectieven. Durf je mening te veranderen en zuiver datgene of diegene die je niet de juiste positie gaf of (onbewust) onheus bejegend hebt. Dit zal beweging brengen in dat wat vastgeroest is.

Zo zet je ergens een streep onder en maak je ruimte om je open te stellen voor een welkom en misschien ook hoognodig nieuw begin. Een groeiproces waarin geboorte gegeven kan worden aan iets onbekends dat misschien echter al wel langer latent aanwezig was. De aardse en spirituele zorg en voeding die je aan "jouw kindje" geeft is mede bepalend voor de manier waarop deze opgroeit. Uiteindelijk is het dus ook een soort opvoeding- en vormingsproces waar je verantwoordelijk voor wordt gesteld en waar je je ook verantwoordelijk voor gaat voelen.

Met dit onverwachte scenario had je mogelijkerwijs geen rekening gehouden. Hoe dan ook; het is niet de bedoeling om in je hoofd te gaan zitten. Als je helemaal in verbinding met jouw lichaam bent en jouw gevoel volgt dan weet je (moeiteloos) hoe "het" moet. Vertrouw op je natuur(lijke) talenten en vervul de rollen die hierin als vanzelf op je afkomen.

De verfijnde bewustzijnsdimensies die over de aarde worden uitgestrooid, zijn een geschenk van het vrouwelijke principe. Ze zijn nodig om "heel te worden". Voel de diepte en de kracht in jou en om je heen. Integreer deze aspecten in jouw dagelijkse leven. Zij horen bij jou. Je mag ze dan ook zonder enige vorm van schroom ten volle tot je nemen. Een open-hartige maand juli toegewenst!


OOK IN JULI EN AUGUSTUS WELKOM VOOR CONSULTEN
Ook in juli en augustus ben je van harte welkom voor consulten met lichaamsgerichte coaching, familieopstellingen en energiereadingen. Ook de transformerende sessies met de verbonden adem zijn weer mogelijk. Dit alles kan zowel live in het Bolwerk als ook online via Skype of Zoom. Voor een afspraak kun je me mailen via info@coach-inn.nl of bellen op 033-4451480.

Het komende half jaar zijn er naast diverse workshops zoals de ADEM-INN op 14 juli ook verschillende opleidingen en jaartrainingen gepland. Onderstaande een overzicht:

25 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
Tijdens de 5-daagse opleiding Coach-Inn-Systemen-snelkookpan maak je jezelf die theorie, vaardigheden en attitude eigen, die nodig zijn om (kleine) familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden in jouw dagelijkse (coach)praktijk.


10 SEPTEMBER: P.S. JE WORDT THUISGEBRACHT
In het op groei gerichte programma "P.S. Je wordt thuis gebracht" ben je 10 dagen op een creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte manier bezig met zingeving, (geestelijke) voeding en persoonlijke ontwikkeling .


22 SEPTEMBER: SYSTEMISCHE WERKVORMEN 1-OP-1 (LEVEL 1)
In de 3- daagse opleiding Systemische Werkvormen 1-op-1 leer je op een praktische manier om verschillende 1-op-1 systemische werkvormen toe te passen in individuele coach- en therapiesessies.


2 OKTOBER: VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN (LEVEL 1)
De 8-daagse opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen staat in het teken van het waarnemen van energie in metaforen en het aanleren van een taal waarin deze waarnemingen doorgegeven kunnen worden.


BOEKENTIP VAN DE MAAND
Via een klant kreeg ik deze leuke boekentip (waarvoor dank!) Het gaat over "Aiki - de eeuwenoude Japanse kunst van ademhalen - de juiste manier van ademhalen zal je leven veranderen" van Jean-Paul Desbordes. Een inspirerend boek waarin op een praktische manier verteld wordt hoe in de Aikido de ademhaling centraal staat en er voor zorgt dat je in je kracht komt te staan. Er staan verschillende oefeningen in, die je direct kunt uitproberen en behulpzaam zijn bij het verbeteren van je adempatroon.


RECEPT VAN DE MAAND
Sinds 1 juni geef ik weer trainingen in het Bolwerk. Echt heerlijk om dat weer te mogen en kunnen doen. Daar waar nodig zijn gepaste maatregelen genomen. Zo serveer ik voor zolang als het nodig is een lunch, waarbij iedere deelnemer een eigen bakje met salade krijgt. De Bulgursalde met Koolhydraatarm zadenbrood (zoet of hartig) zijn daarbij huizenhoog favoriet.Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.