Nieuwsbrief
 editie mei 2018
Van ijzige kou naar extreme hitte, van een gortdroge tuin tot straten die blank staan. Het wordt je niet eenvoudig gemaakt om lekker je rondjes te lopen. Maar weer of geen weer: wij gaan gewoon door met het voorbereiden van de 33e AMGEN Singelloop Breda!
 
Wat hebben we dit keer voor je? In deze Nieuwsbrief:
  • Heb jij je al ingeschreven?
  • Privacywetgeving & de Bredase Singelloop
  • Kies jouw unieke medaille
  • Goede Doel 2018
  • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Heb jij je al ingeschreven? 
 
De eerste maand van de inschrijvingsperiode zit er al bijna op. Inmiddels hebben al zo'n 1.500 enthousiastelingen zich verzekerd van een plekje aan de start en direct geprofiteerd van de voordelen van de voorinschrijving. Heb jij je al ingeschreven?
 
Voorinschrijven heeft onder andere als voordelen:
  • jouw startnummer op naam wordt netjes thuisgestuurd
  • je plekje aan de startstreep op jouw favoriete afstand is gegarandeerd
  • je krijgt stevige korting op het inschrijfgeld. 
 

Privacywetgeving & de Bredase Singelloop
 
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). 
We gaan al vele jaren met respect en vertrouwelijkheid om met de gegevens van onze deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en relaties. We hebben wel enkele procedures aangepast en verder aangescherpt, zodat jouw persoonlijke gegevens bij ons veilig en goed afgeschermd zijn.
Hoe we dat doen kun je lezen in de nieuwe privacyverklaring die je kunt vinden op onze site. Hierin lees je hoe we om gaan met jouw persoonsgegevens en hoe je inzage kunt krijgen in deze data. Helder en transparant. 
Als lezer van deze Nieuwsbrief heb je in het verleden aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van actualiteiten en ontwikkelingen van het gezelligste hardloopevenement van Nederland. Voor de goede orde willen we je er op wijzen dat je je kunt uitschrijven voor de Nieuwsbrief als je niet langer prijs stelt op de informatie. Dat kan via de link onder aan deze Nieuwsbrief. Maar uiteraard hopen we dat je deze nog lang wilt blijven ontvangen!

Kies jouw unieke medaille
 
Het is inmiddels een goed gebruik dat deelnemers, partners en supporters van de Bredase Singelloop zelf beslissen voor welke medaille en welk lint er gelopen gaat worden. Natuurlijk ook in 2018, dus: Laat je hoooooren!!!
Natuurlijk kunnen jullie ook dit jaar weer meebeslissen hoe de medaille 2018 er uit komt te zien. Je bepaalt dus zelf je beloning! We hebben dit jaar gekozen voor een klassieke vorm met een moderne twist. De basisvorm is rond, maar door de gedeeltelijk open vorm heeft het een fris en eigentijds karakter. Gaaf toch?
Klik hier voor de ontwerpen en breng direct je stem uit op de Singelloop medaille 2018.

Goede doel 2018
 
Je leven kan totaal veranderen door een ernstige ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Dagelijkse activiteiten als lopen, werken, sporten, eten en zelfverzorging zijn dan niet meer vanzelfsprekend.
Om het sporten in dergelijke situaties een beetje meer mogelijk te maken heeft Stichting De Bredase Singelloop als goed doel 2018 gekozen voor Revant en helpen jullie hen om nieuwe handbikes aan te schaffen voor revalidatie doeleinden!
Kijk voor meer informatie over Revant Medisch Specialistische Revalidatie en de toelichting op het goede doel en de bestemming op onze nieuwspagina.
 

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: