1 mei 2017
 
 Mei op de boerderij
Groninger Blaarkop Webshop Boerderij Blog
De Redding van de Blaarkop
De afgelopen maanden hebben Maurits en Jessica veel werk verzet om op politiek niveau te bereiken dat de zeldzame runderrassen, waaronder de Groninger Blaarkoppen, worden ontzien in de mestwetgeving. Dit is zo belangrijk omdat deze runderrassen bedreigde dieren zijn: de populaties zijn al erg klein en met de wetgeving wordt hun voortbestaan onevenredig hard verder bedreigd. Dit kan en dit mag niet. We hebben de handen ineen geslagen met de Stichting Zeldzame Huisdierrassen, waarmee we campagne hebben gevoerd om de runderrassen te redden. Veel media-aandacht was het resultaat, maar vooral het gesprek met de staatssecrataris was een groot succes. Voor 2017 zijn de populaties gered, voor 2018 hebben we goede hoop maar moeten nog spijkers met koppen worden geslagen. To be continued...
Fruitsappen

Verhage Fruitsappen

va. € 2,00
kaas eytemaheert

Tartaar
 
€ 2,25
Ondertussen in de webwinkel...
Veel ontwikkelingen in de webwinkel: we hebben de heerlijkste pure fruitsappen opgenomen in ons assortiment, van het familiebedrijf Verhage Fruit. Fruittelers in hart en nieren. Het resultaat van deze passie? Onder andere pure, ongezoete en heerlijke fruitsappen. Je wilt niks anders meer!
Ook zijn we bezig met het toevoegen van... Vis! Duurzame en verantwoorde vis van De Goede Vissers van 't Ailand. Een prachtproduct, van de beste kwaliteit, met minimale tussenhandel vanuit de zee op je bord!
De Receptenpagina wordt verder ontwikkeld en zal, met een beetje geluk, in juni live kunnen gaan. 
 
Op korte termijn hopen we een tweede leverdag toe te voegen: niet meer alleen bezorgen op de zaterdag, maar ook op een doordeweekse dag. Wat heeft jouw voorkeur? Voorkeur voor een specifieke dag of juist in de avonduren? Laat het ons vooral weten! Dan kunnen wij dat meenemen in onze keuzes. 
Rechtstreeks van de boer Duurzaam kwaliteitsvlees Korte levertijden