Click here to view this email in your browser                                                        октомври 2016

Здравейте,
Надяваме се, че изложението CleanExBg вече ви звучи познато. В този 9-ти поред бюлетин искаме да Ви представим още един от участниците - фирма Крисал Балкан.
От 2002 г. Крисал Балкан предлага на българския пазар иновативни препарати за почистване и дезинфекция на всички повърхности. Пробиотици, ензими, отделители - безвредни и безопасни за човека и природата. Превенция срещу акари и причинените от тях алергии. СТОП на вътрешно-болнични инфекции.
 
Полезни линковe:  Изложение     Брошура     Профил посетители
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
 
 
 
 
   
ИНТЕРВЮ с г-жа Костадинова, съсобственик на фирма Крисал Балкан. 
 
 Г-жо Костадинова, фирма Крисал Балкан е специалист в сферата на екологичното почистване. Разкажете ни малко повече за него.
От 2002 година произвеждаме и предлагаме ново поколение екологични и безопасни препарати на българския пазар. Представители сме на белгийската фирма CHRISAL, световен лидер в екологичното почистване.

Предлагаме препарати на водна, ензимна и бактериална основа.
Какви са свойствата на предлаганите от Вас препарати и къде намират приложение? Кое ги прави екологични и безопасни? Кои от тях са най-нови за нашия пазар?
 
Препаратите на водна основа притежават свойството да отделят замърсяванията от повърхностите, без да влизат в химична реакция с тях. Екологични са, защото се разграждат до 28−я ден в природата и са напълно безопасни за човека. От тази група предлагаме препарати за всички видове повърхности, от кухнята до индустрията.
 
Ензимният препарат е много ефикасен в хранително-вкусовата промишленост, ресторанта и дома. Свойствата на ензимите мигновено да разграждат молекулите на органичните замърсявания в дълбочина, ги правят много полезни в тези сектори.
 
Пробиотичните или бактериални препарати са най-новите ни продукти. Разработени са на основата на безопасни за човека бактерии, това ги прави най-мощно оръжие срещу замърсяванията. Притежават свойството да колонизират почистваната повърхност и да не позволяват на замърсяванията да достигнат критична точка. Това ги прави безспорен фаворит в борбата с разпространяването на вътрешно-болнични инфекции. Спират развитието на праховите акари, като с това премахват основните алергени и допринасят за отшумяване на алергията. Напълно безопасни и екологични препарати, технология взета от природата. Затова и нашето мото е: природа – технологии – природа.
Какво ще представите на изложението CleanExBg? Цялото интервю прочетете тук.
 
Сподели в социалните мрежи: 

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Via Expo Ltd.