Van Koesveld Financiële Specialisten
 Oktober 2019Telefoon
 Algemeen:  0342 - 424242
 Hypotheek: 0342 - 424252
 Nood: 06 – 29082610

 Bezoekadres:
 De Spil 21A
 3774 SE  Kootwijkerbroek

 

      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade formulier

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd

…..Archief nieuwsbrieven


Geachte   relatie,


25 jaar hypotheekadvies is reden voor een feestje. In de maand oktober en november geven wij via Lezersdeal 25% korting op uw hypotheekadvies. Zo wordt overstappen naar een lagere rente extra voordelig. Geldig als u via de site de coupon aanschaft.

De hypotheekafdeling is nu rechtstreeks te bereiken onder nummer 0342-424252.  

De boodschap over de compensatie van woekerpolissen is goed ontvangen. Meldt u zich vooral aan als u dit nog niet gedaan heeft. .

Hartelijke groeten,
Nico van Koesveld


Ons nieuws van oktober 2019 voor u:

Gevolgen Prinsjesdag, de zorgstaat is voorbij, zelfzorg wordt belangrijk

Bereken je koopkracht. Een vervormd cijfer wat het te rooskleurig weergeeft. Komende jaren zullen de pensioenuitkeringen enorm onder druk komen doordat aangroei door negatieve rente ontbreekt. De middengroep heeft de afgelopen jaren een enorme lastenverzwaring gekregen  Des te meer een reden om zelf stevig te zorgen voor een financiële reservering. Plezier in het werk staat steeds vaker voorop ipv hoge inkomenswens. Met name bij de jongere generatie zien we dit toenemen. Wij kunnen u daarbij helpen met een financiële planning zodat nu en later plezierig op elkaar aansluiten.


Tip van de maand: verbeter de energiewaarde van uw woning

Energiebesparende maatregelen bepalen de waarde van uw woning straks
Deze een onderwerp dat gaat over zekerstellen van de waarde van uw woning. Alle woningen met een energieklasse van C of lager zullen in de toekomst een lagere woningwaarde kennen. Een daling tot 25% of zelfs meer ligt voor de hand als u niets doet aan verbetering van de lagere energiewaarde . De verplichte energietransitie bij de Overheid zet door. In 2030!! al moet de helft van de besparing bereikt zijn. Dit vraagt veel van ons. Wij gaan u daarbij helpen. Met de Huisscan krijgt u beter zicht op waar de best betaalbare oplossingen zijn voor minder energieverbruik. Vaak is een investering in zonnecollectoren snel terug verdiend. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

            

25 jaar hypotheekadvies = 25% korting 
Van Koesveld Financiële Specialisten adviseert al 25 jaar over alles wat heeft te maken met hypotheken. Dat is niet alleen reden voor een feestje, maar ook om een cadeautje weg te geven. Iedereen die nu bij ons een hypotheek afsluit of zijn bestaande hypotheek oversluit krijgt via Lezersdeal.nl €600,00 korting op de advieskosten. Deze actie loopt van oktober t/m november 2019 en is alleen geldig via onderstaande voorwaarden.

Hoe werkt het?
Koop hier je voucher voor 60 euro.
Plan je afspraak in bij Koesveld Hypotheken en lever je voucher in.
Deze voucher geeft je recht op 25% korting op je Hypotheekadvies.

Gevolgen Prinsjesdag 2019

Prinsjesdag volgens de Rabobank

Dit betekent Prinsjesdag voor ouderen

Dit betekent Prinsjesdag voor ondernemers

De middenklasse heeft het zwaar


  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-1105 6040 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin