Nieuwsbrief MOTORWERK oktober  2011
Eerstvolgende Buyers Meeting op 22 oktober a.s. in Tegelen
Gezien het succes van de laatste Buyers Meeting op 10 september j.l. en de grote belangstelling die we tijdens de beurzen in Assen en Hardenberg mochten vaststellen, organiseert MOTORWERK weer een Buyers Meeting.
 
Datum: 22 oktober a.s.
Locatie: Kasteellaan 45, 5932AE Tegelen
Start: 13.00 u.
Einde: ca. 17.00 u.
 
Versgezette koffie en Limburgse Vlaai staan weer klaar voor onze gasten!
 
Het doel van deze buyers meeting is de belagstellenden meer informatie te geven over de motoren en het verkooptraject. Uiteraard kunnen belangstellenden op deze middag ook een intentieverklaring tekenen of zelfs een koopcontract afsluiten.
 
Met een gemiddelde tijdsduur tussen bestelling en aflevering van 2 maanden is dit een uitstekend moment om je eigen motorfiets gedurende de winter rijklaar en gekentekend te hebben als het volgende motorseizoen weer begint.
 
Uiteraard staan de Jialing en Chang Jiang motoren uit onze voorraad klaar om te worden bekeken en een proefritje behoort zeker tot de mogelijkheden.
 
Heeft u interesse om te komen? Graag vragen wij u i.v.m. de catering om even een e-mail aan info@motorwerk.nl  te sturen voor uw deelname aan de komende Buyers Meeting.
 
Website MOTORWERK met updates
Op onze website www.motorwerk.nl is inmiddels de prijslijst voor de Jialing en Chang Jiang opgenomen.
 
Daarnaast zijn de twee uitvoeringen van de Chang Jiang - de zgn. Classic en Extended Classic - duidelijker met beeldmateriaal beschreven.
 
Ook zijn de productpagina's van vormgeving veranderd teneinde een betere en gebruikersvriendelijker structuur te krijgen.
 
Jialing JH600B zijspan ook gekentekend
De JH600B zijspanmotor is door de RDW goedgekeurd op basis van de beschikbare Europese typegoedkeuring.
 
Het wachten is nog even op de kentekenplaat en dan kan MOTORWERK met het testprogramma voor zowel de solo als de zijspanversie gaan beginnen.
 
De belangstelling uit de hoek van de pers voor een testrit is groot en we kunnen met trots over een wachtrij spreken!
 
Hoe zijn de beurzen in Assen en Hardenberg verlopen?
MOTORWERK heeft met een stand deelgenomen aan de Military EvenTT op 24 & 25 september in Assen en een week later aan de Motormarkt Hardenberg.
 
Op deze beurzen die gericht zijn op de historische en klassieke kant van het motorrijden, heeft MOTORWERK Chang Jiang 750 solo en zijspanmotoren tentoongesteld.
 
Daarnaast het aanbod van Replica Items voor BMW R12/R61/R71/R75, IMZ M-72 en de Zündapp KS750 plus onderdelen voor deze machines en uiteraard de CJ750 zelf.
 
Op beide beurzen was er een grote belangstelling voor de Chang Jiang 750.
 
De Motormarkt Hardenberg spande hier de kroon en we kunnen gerust zeggen, dat in Hardenberg de doelgroep en ons aanbod het beste passen.
 
Kortom, weer naar Hardenberg? Jazeker, in het voorjaar van 2012 is MOTORWERK weer van de partij!
 
Tevreden klanten!
Marjo en Hub Stevens hebben sinds het begin van dit jaar hun Chang Jiang 750 M1M in de Extended Classic uitvoering.
 
In de Zuid-Limburgse editie van De Limburger is in de rubriek "Mijn Auto" een paginagroot verslag van Hub en Marjo te vinden over "hoe het kwam en waarom überhaupt" rond de aanschaf en het rijden met hun Chang Jiang 750.
 
Het gaat te ver om hier het hele artikel aan te halen, maar de foto bij dit krantenartikel willen we u hier niet onthouden. En natuurlijk de teneur van het artikel: Marjo en Hub zijn dik tevreden met hun Chang Jiang 750 zijspan!
 
Inhoud
Buyers Meeting 22 oktober!

Website updates

Jialing JH600B zijspan gekentekend
 
Verslag Military EvenTT en Motormarkt Hardenberg
 
Tevreden klanten!
 
Buyers Meeting 22.10
 
 
 
 
 
Military EvenTT
 

 
 
 
 
Motormarkt Hardenberg


 

 
 
 
 
Tevreden klanten!

 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl