JANUARI 2020
In deze Bijblijver
  • Verzoek aanleveren studenten voor testpanel promotiemateriaal
  • Data Functiebeperking-Aandoening-Ziekte geleverd t.b.v. ECIO
  • Reminder: Aanmelden Startbijeenkomst 14 januari
 
 
Verzoek aanleveren studenten voor testpanel promotiemateriaal
Studiekeuze123 ontwikkelt ook dit jaar nieuwe posters en banners ter promotie van de NSE. Een eerste versie leggen we in de tweede helft van januari voor aan de NSE communicatie contactpersonen. Na het verwerken van de feedback laten we het aangepaste promotiemateriaal graag testen in een studentenpanel, om het materiaal zo aansprekend mogelijk te laten zijn onder de doelgroep. 
 
Studiekeuze123 ontvangt graag enkele e-mailadressen van studenten die bereid zijn hieraan mee te werken en in dat kader toestemming geven hun e-mailadres hiervoor aan Studiekeuze123 beschikbaar te stellen. De voorkeur heeft een mix tussen jongens en meisjes en eerste- en ouderejaars. De e-mailadressen ontvangen wij graag uiterlijk 17 januari 2020 via info@nse.nl. De studenten die mee hebben gedaan, ontvangen een Bol.com bon ter waarde van €20,- voor hun medewerking. 
 
 
Data Functiebeperking-Aandoening-Ziekte geleverd t.b.v. ECIO
Op 16 december 2019 heeft ECBO (Expertisecentrum beroepsonderwijs), onderdeel van Stichting CINOP, de NSE data 2017 t/m 2019 ontvangen met het Antwoordenblok Functiebeperking-Aandoening-Ziekte. Zij verwerken deze data in opdracht van ECIO (Expertisecentrum inclusief onderwijs). Met de data maakt ECBO informatieproducten over de tevredenheid van studenten met een handicap om te monitoren wat deze studenten ervaren als de grootste knelpunten en in welke mate die knelpunten worden opgelost. De monitoring is gericht op een breed publiek (beleidsmakers, betrokken studenten én instellingen) en dient zowel voor voorlichting voor studiekiezers als feedback voor de onderwijsinstellingen.
 
Reminder: Aanmelden Startbijeenkomst 14 januari
Wij nodigen alle NSE (communicatie) contactpersonen van harte uit voor de Startbijeenkomst NSE 2020 op dinsdag 14 januari 2020 van 14:00 uur tot 16:00 uur bij Cursus- en Vergadercentrum Domstad in Utrecht. 

Tijdens de bijeenkomst wordt de planning van de NSE 2020 toegelicht en wordt de opzet van de NSE 2020 besproken. Ook is MWM2 bij de Startbijeenkomst aanwezig om na afloop met iedereen nader kennis te maken. 

Daarnaast is in samenwerking met de werkgroep NSE besproken dat ook enkele NSE contactpersonen de NSE portal en de NSE-vragenlijst helpen testen. We  hebben via de NSE werkgroep al enkele namen ontvangen en zoeken wij nog twee belangstellenden. Hiervoor zullen we nog aandacht vragen in de bijeenkomst. 

We hopen iedereen op 14 januari te zien. Wie zich nog niet heeft aangemeld, kan dit nog tot uiterlijk 10 januari 2020 doen via info@nse.nl.
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief in het kader van onze samenwerking in de productie van de Nationale Studenten Enquête. Mocht je geen e-mail meer van ons willen ontvangen, dan kun je je onderaan deze e-mail uitschrijven. Dan halen wij je gegevens uit deze mailinglist.
Studiekeuze123
Powered by Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 
   
De Nationale Studenten Enquête (NSE) valt onder de verantwoordelijkheid van Studiekeuze123. Studiekeuze123 is een initiatief van het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en het hoger onderwijs.