Känn er välkomna till Kägelbanan den 21e mars! Till en helkväll med de stora känslorna på utsidan, en kväll där vi blandar, river murar och går omvägar.
 
Live:
Alice Boman
This Is Head
Hey Elbow
Jonas Lundqvist
Boeoes Kaelstigen
 
DJ:
Andreas Tilliander
Johan Alm
 
Entré: 250 kr (inklusive serviceavgift)
Förköp på: sodrateatern.com/adrian-recordings
Åldersgräns: 18 år
 
Dörrar: 20:00
På scen: 21:00
 
Adrian Recordings är bolaget som med envis rastlöshet gör allt för att luckra upp gränserna mellan genrer och människor. Under många år har det varit lika självklart att höra poetiska visor på svenska som instrumentala mörka techno-sjok slungas från mp3or och vinylskivor, alla med samma avsändare. Efter att i ett tiotal år varit baserade i Malmö har de numera en adress bl.a. på Mariatorget. För att fira flytten viger vi en hel kväll åt det konstnärliga, utforskande och personligt nyfikna som kännetecknar Adrian Recordings. 
 


Alice Boman
Alice Boman är Malmötjejen som efter bara en EP blev hela världens angelägenhet. Hon sjunger sina lågmälda poplåtar med lika mycket skörhet som styrka. Efter ytterligare en EP, efterföljande album och oavbrutet turnérande jobbar hon just nu med att spela in nytt material. Dessutom har hon nyligen fått en radio och internet hit med Jaakko Eino Kalevis somriga remix av hennes “Be Mine”
Tumblr
Spotify
 
This Is Head
This Is Head är monumentala, kompromisslösa och målar med sina ljudlandskap upp låtar, stämningar och groove som är lika direkta som nyskapande. Efter det uppmärksammade och prisbelönta debutalbumet har de släppt ytterligare ett album. Nu ligger de i startgroparna för att presentera sitt tredje. Förvänta er nya smakprov.
Hemsida
Spotify
 
Hey Elbow
Nyligen nominerade till bästa liveband 2014 och just hemkomna efter succe i granlandet Norge kan vi här precentera en mäktig konsertupplevelse. Med en bakgrund i jazz och musikalisk skolning, kombinerat med ett intresse för brus, improvisation och fritt skapande, gör de udda och suggestiv popmusik med ett unikt personligt uttryck. Efter tre singlar kan vi nu se fram mot debutalbumet som släpps 14 april.
Facebook
Spotify
 
Jonas Lundqvist
Jonas är ingen nykomling, men han är den sista in i Adrian Recordings-familjen. Med ett förflutet som trummis och låtskrivare i Bad Cash Quartet och släpp under namnet Jonas Game har han under hela sitt liv varit i konstnärlig toppform. Intensiviteten i hans person lyser igenom i allt han gör vilket gör honom till en fantastisk liveartist. Nyligen släppte han senaste singeln “Vissa nätter”.
Facebook
Spotify
 
Boeoes Kaelstigen (feat. Name the Pet)
Den elektroniska duon Boeoes Kaelstigen har tidigare kallat sig för den något motstridiga genren minimaltrance, på de singlar som föregått det kommande albumet står det klart att de nu försiktigt utforskar ett mänskligare känslospann målat på den fluffiga rymdkanvas duon gjort sig kända runt jorden för. Live kan vi förvänta oss en elektronisk technofest som gästas av Name the Pet på vocal och Martin Löfqvist på visuals.
Soundcloud
Spotify
 
DJ: Andreas Tilliander
Andreas Tilliander behöver ingen närmare presentation. Under otaliga alias har han drivit den svenska elektroniska scenen framåt i hela världen. Bl.a. släppte han album på Adrian Recordings under eget namn. På senare år har han åkte världen runt med sitt senaste analoga elektroniska projekt TM404. Förvänta er en eklektisk elektronisk dansant kavalkad av gammalt och nytt. 
Facebook

Skulle ni känna att ni är berättigad till en gästlisteplats så släng iväg ett mail till magnus@adrianrecordings.com