Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten
Businessrun
 editie juni 2019

De eerste inschrijvingen zijn binnen!
 
Vanaf 1 mei j.i. is het weer mogelijk om met je organisatie in te schrijven voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun. En de eerste inschrijvingen zijn inmiddels alweer binnen!
 
De allereerste inschrijver zijn we gaan verrassen met een bloemetje. Hartelijk dank PharmaPartners voor jullie enthousiasme! PharmaPartners staat met meerdere teams op zondag 6 oktober aan de start van de Businessrun.

Businessrun Events  
 
De Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun wordt ieder jaar populairder. Het aantal deelnemende teams en bedrijven stijgt jaarlijks. En daar zijn wij trots op!
 
Aangezien er uit dit onderdeel van de Bredase Singelloop inmiddels een heel mooi platform van deelnemende bedrijven en sponsoren is ontstaan hebben wij het idee opgevat om dit jaar een aantal events te gaan organiseren in aanloop naar de dag zelf.
 
Wij hopen uiteraard dat jij of iemand van jouw organisatie bij deze events aanwezig zal zijn. Na de zomervakantie ontvang je een uitnodiging voor het eerste event! 

What's new?
 
Ook dit jaar hebben we het Businesspakket weer uitgebreid, waaronder een exclusief Singelloop hardloopshirt, proefabonnement op RunningNL, meer exposure mogelijkheden waaronder op de wall of fame.
 
Dit is een kleine greep uit de vele extra’s die wij de deelnemers van de Businessrun bieden. Het volledige pakket is HIER te vinden.

Deel jullie enthousiasme!
 
Wij vinden het leuk om te zien welke initiatieven er voorafgaand aan de Singelloop zelf door de deelnemers aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun worden ontplooid.
 
Dus tag ons gerust in jouw content door #BusinessrunBreda / #SingelloopBreda / #BB aan je posts op Social Media toe te voegen. Zoals hierboven ook al wordt aangegeven, wordt de Businessrun steeds populairder!
 
Wij willen dit mooie platform van deelnemende organisaties en sponsoren graag samen met jou verder uitbreiden.

Is jullie uitrusting al OK?
 
Onze Singelloop partner Run2Day Breda verzorgt al jaren voor vele deelnemende teams loopshirts inclusief bedrukking met bedrijfslogo of zelfs helemaal in de huisstijl van het bedrijf. Verder kunnen zij jullie lopers voorzien van een uitgebreid advies op het gebied van goede hardloopschoenen, wat essentieel is om lekker te kunnen lopen.
 
Neem contact op met Run2Day Breda en vraag naar Joan. Hij zal een passend voorstel voor jullie maken. 
 

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteiten op verschillende platforms.
 
Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!
 
Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met andere zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina. We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: