Hallo ,

De Masteluin - weblog heeft een nieuwe post met 14 nieuwe promoties!

Lees hieronder verder of nog beter... surf naar de weblog ( http://iblog.masteluin.be ) en lees het daar allemaal in kleur, met afbeeldingen en vele links.
En vergeet niet: sinds begin october zijn wij terug open op zondagvoormiddag!

Groetjes

Johan & Anita
Natuurwinkel De Masteluin
http://www.masteluin.be

---------- 14 nieuwe promoties ----------

Nieuw in promo:

Van De Traay: de eucalyptus- en de linde-honing in kleine bokalen.

Appelsap van Natufood zonder biolabel maar wel van hoogstam-bomen: dit op zich geeft al wel een zekere garantie vermits zulk hoogstamfruit toch zowiezo nooit gespoten wordt! Probeer nu ook het bijzondere Reine d'Or appelsap!

Vruchtenmuesli en Saffloerolie van Dr. Ritter. Deze laatste is een zeer fijne en heel vloeibare, niet vettige olie, neutraal van smaak... ideaal om mayonaise mee te maken.

De mini rijstwafeltjes van Lima met chocolade zijn terug van weggeweest. Nu tijdelijk met -15% korting-sticker, zowel de melkchocolade als de pure chocolade riz-kiki.

Al ooit het multivruchtensap 11+11 geproefd van Rabenhorst? Smaken verschillen... maar wij vinden dit de lekkerste!

Gebruik je de instant grannenkoffie van Pionier? Gooi de lege pot niet weg... want sinds een tijdje is deze er nu ook in navulzak!

Piramide heeft een nieuwe kinderthee: Dora! ... Een stripfiguur bekend van de Nederlandse TV. 't Is een aanvulling op de reeds bestaande serie: toverfruit, kinderfantasie en kabouterfeest. Nu tijdelijk in duopack met gratis kinder-sleutelhanger. Tot 30/11 kunnen kinderen meedoen aan de Dora-kleurwedstrijd...hiermee kunnen ze kaarten winnen voor de musical Dora's piratenavontuur. Info over de wedstrijd staat op de actieverpakking. Vraag naar de gratis kleurplaat!

't Is niet de goedkoopste maar wel de lekkerste chocolade: die van Green & Black's... Nu dat hij in promo staat is het wel het moment om hem te leren kennen.

Verder ook nog in promo valeriaan+hop van Bakansan en spirelli van Lima.

In deze tijden wordt alles maar duurder er toch is er nog een uitzondering op de regel: de Essential Woman en Omega Man van Barlean's zijn sterk in prijs verlaagd: van 29,95 € naar 24,95 €!
-----
Onze openingsuren:

Open
ma di do vr
10h00-12h30
13h30-19h00
za
09h00-12h30
13h30-17h00
zo
09h00-12h00

Gesloten op woensdag en feestdagen.

Opgelet: In juli, augustus, september
gesloten op zondag.
-----
PS.: Hieronder jouw gegevens zoals die bij ons bekend zijn...
Tel:
GSM:
Verjaardag of geboortedatum:

Je kan deze gegevens aanpassen met de link onderaan deze e-mail.
Let op... Als wij ook jouw verjaardag kennen, krijg je tijdens de maand dat je verjaart een eenmalige aankoopkorting van 10% cadeau!
-----