Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
Австрийската фирма Fronius ще представи по време на изложение за ЕЕ и ВЕИ своите решения, насочени към  предприятията и логистичните компании. Иновативна технология за зареждане на акумулаторни батерии, цялостни системи от инвертори до съхранение на енергия са само част от нещата, с които ще можете да се запознаете. Представяме Ви в аванс предложенията на Fronius за пълна независимост от нарастващите цени на електроенергията.
 
Свържете се с нас ако имате въпроси или се интересувате от участие или посещение на изложението за ЕЕ и ВЕИ : tanya@viaexpo.com, 032/512905, 0886/793172
 
Днес, 15 ноември, е последният ден за ОТСТЪПКА при заявяване на участие!
 
 
Интервю с г-жа Верена Хубер, регионален мениджър продажби във фирма Fronius

 
       
Г-жо Хубер, разкажете ни за Вашата технология за зареждане на акумулаторни батерии и фотоволтаици от един източник, тъй като производството на слънчева енергия за собствено потребление става все по-привлекателно за промишлените предприятия и логистичните компании.

Цените на енергията се увеличават - факт, който се отразява в месечните сметки за енергия на потребителите. В сектора на интралогистиката, където се работи с много електрокари,  това е особено важно, тъй като електрокарите консумират значително количество енергия. Решението е: станете сам свой доставчик на електроенергия и защитете бизнеса си в дългосрочен план от повишаването на цените на електроенергията.
С една фотоволтаична система можете да произвеждате собствена електроенергия на фиксирана цена, което означава, че ще купувате възможно най-малко количество електричество от обществената електроразпределителна мрежа. Това ще намали оперативните ви разходи като същевременно опазва околната среда.
 
Производството на слънчева енергия за собствено потребление става все по-привлекателно за промишлените предприятия и логистичните компании. Например, един парк от електрокари може да се използва независимо и икономически ефективно като се захранва от собствена фотоволтаична система в съчетание с модерна технология за зареждане на акумулаторните батерии. Ефективността е от решаващо значение, тъй като най-евтината енергия е тази енергия, която изобщо не се потребява. Това се постига най-добре с партньор, който предлага всички необходими съоръжения от един източник (доставчик) и отговаря гъвкаво на индивидуалните нужди на клиента. Интервюто продължава тук.
 

************************************************************************************
  Европейската асоциация по биомаса (AEBIOM) стартира кампания, която ще бъде проведена в 20 европейски страни, благодарение на подкрепата на националните и международни федерации за биоенергия.
Член на AEBIOM за България е Националната асоциация по биомаса – BGBIOM - партньор на предстоящото 14то изложение и конференция за ЕЕ и ВЕ на Виа Експо. Повече за кампанията.
************************************************************************************
 
Асоциация свободен енергиен пазар (АСЕП) е сдружение , чиято дейност е насочена към либерализацията на българския енергиен пазар.
 
АСЕП стартира нова инициатива: безплатни консултации при изпълнение на индивидуалните цели на търговците според Закона за енергийна ефективност.
************************************************************************************
 
European Energy Innovation е комуникационна платформа, създадена с една цел: да свързва акционери в енергийните и транспортни сектори.
 
 
Запишете се за нашия , за да получавате актуална информация.
 
Присъединете се и към групите ни във Facebook и Linkedin, за да имате поглед върху сектора и ежедневни браншови новини.
 
 
 
Сподели с приятели:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".