11 OKT. ULTRAVOX uk - 'Brilliant Tour'
 
 
   
 
Omdat we trouwe bezoekers van TRIX af en toe graag eens in de watten leggen, sturen we u in deze extra nieuwsbrief een kortingscode waarmee u aan gereduceerd tarief tickets kan bestellen voor het concert van de legendarische synthpop band ULTRAVOX!
Klik hiervoor op de 'Koop Tickets' button en vul als promotiecode 'BRILLIANT' in.
Tickets kosten dan slechts 25 euro ipv 35 euro!
 
KOOP TICKETS
 
De synthpop band Ultravox wordt in 1974 opgericht door zanger John Foxx, toen nog onder de naam Tiger Lily. In 1976 wordt de naam gewijzigd in Ultravox en de op punkleest geschoeide elektronische muziek blijkt exact datgene te zijn waar velen op zitten te wachten. Nadat begin jaren '80 John Foxx als zanger vervangen wordt door Midge Ure, scoren de heren een waanzinnige nummer één-hit met 'Vienna', om dat niet veel later nog eens lichtjes over te doen met het nummer 'Dancing With Tears In My Eyes'. In 1987 houdt de band het echter - dankzij de overbekende muzikale meningsverschillen - voor bekeken.
 
In 1993 begint de groep - in een nieuwe bezetting - aan een kort en niet zo succesvol tweede leven. Kort, want slechts drie jaar later verdwijnen ze weer van het toneel. Sinds 2008 is Ultravox echter opnieuw in de succesvolste bezetting (met zanger Midge Ure) bij elkaar en de sindsdien opgestarte 'Reunion Tour' loopt wel op wieltjes. Het bracht hen o.a. in augustus 2009 tot op het podium van de Lokerse Feesten. Dat de heren het ondertussen terug goed met elkaar kunnen vinden, bewezen ze door in mei hun eerste nieuwe album sinds 28 (!) jaar uit te brengen: 'Brilliant'.
 
Verwacht je op donderdag 11 oktober in TRIX dus aan een mooie mix van nieuw materiaal en een rits klassiekers!