Nieuwsbrief januari 2013


2013 Energie
Ik wens je een heel energierijke Nieuwe Tijd
waarin je jezelf op eigen wijze kunt
ontplooien, opdat je in 2013
precies dat manifesteert
waarvoor je gekomen
bent in afstemming
met jezelf en
het grote
geheel!
INNERGY WATERS
In 2012 heb ik Innergy Waters gecreërd; helende tekeningen met ondersteunende vloeibare intentiedragers. De Chakraset is klaar en de Transformatieset volgt medio januari. Beide sets zijn te bestellen via het Energiewinkeltje. Ook van de bovengetekende "2013 Energie" is een intentiedrager gemanifesteerd. Ik bied je deze graag aan als nieuwjaarscadeautje in de vorm van een testbuisje met vloeistof. Deze ligt voor je klaar in het Bolwerk. Ben je niet in buurt, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl dan kunnen we afstemmen hoe je het buisje in het bezit kunt krijgen.

18 JANUARI VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Wil je het waarnemen van energie en het inzetten van jouw intuitie tot een bruikbare tool in zowel jouw privé als zakelijk leven ontwikkelen? Dan is de jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen (in een professionele context) die op 18 januari a.s. start, wellicht iets voor jou. Een praktische training gericht op het aanscherpen van jouw intuitieve waarnemingskanalen en het vertalen van energetische informatie naar de dagelijkse praktijk van zowel jezelf als die van jouw cliënt of medewerker.

31 JANUARI: PROFESSIONALISERING ENERGIEWERK
Heb je de opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen (of een vergelijkbare training) al gevolgd en voel je de behoefte om weer een keer te oefenen, een verdiepingsslag te maken of eigen thema's energetische te onderzoeken? Op 31 januari is er een strippenkaartdag Professionalisering-Inn-Energiewerk. Het is mogelijk om deze workshop op basis van een eenmalige inschrijving te volgen.

6 FEBRUARI: VERVOLGOPLEIDING - SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
6 februari start de 5-daagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen. Een training bedoeld voor mensen die een basisopleiding gevolgd hebben in het begeleiden van familie- en organisatieopstellingen (zoals de training Coach-Inn-Systemen) en er aan toe zijn om meer vertrouwen te krijgen in het begeleiden van opstellingen door vaardigheden aan te scherpen, meer systemische werkvormen eigen te maken en vooral veel zelf te oefenen.

25 FEBRUARI: BASISOPLEIDING - COACH-INN-SYSTEMEN
In de 5-daagse training "Coach-Inn-Systemen" die aanvangt op 25 februari leer je alle basisprincipes en vaardigheden die nodig zijn om kleine en toch diepgaande opstellingen te kunnen begeleiden in jouw eigen (werk)praktijk.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
De creatie van de intentiedragers is een combinatie van alchemie, creativiteit en levensmiddelentechnologie. Om een beetje in de stijl te blijven, daarom deze maand het boek "Alchemie van de Liefde" van Lisette Thooft - " Het geheim van de strijd, en hoe relatieconflicten je helpen om de Steen der Wijzen te vinden.". Ik kreeg het boek van Jeannette in het begin van onze relatie. Het heeft ons in de loop van de tijd veel gebracht; hetgeen we bekrachtigen door het dragen van de speciaal ter gelegenheid van dit boek ontworpen ringen "Spiral of Love". Dat de door Lisette beschreven wijsheden maar bij mogen dragen aan vele liefdevolle en dierbare verbindingen in 2013.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.