Eigentijds EcoZeN Netwerk
Oproep voor de receptie en de winkel - Ecolonie
Beste belangstellende,

Door ziekte en het plotseling afzeggen zoeken we voor de receptie nog tijdelijke participanten (eventuele onkosten cq. reiskosten vergoeding mogelijk) in de periode vanaf nu tot einde van de zomer voor ca. 20 uur of meer. Je bent van harte welkom als je minimaal 3 weken de tijd hebt om te komen helpen. Dan zijn wel al heel goed geholpen.
Je werkt in een team van ongeveer 6 mensen afwisselend in de ochtend, middag en avond op een prachtige plek. Je bent aanspreekpunt voor onze gasten en alles wat daar bij komt kijken. Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@ecolonie.eu.
 
Voor onze winkel zoeken we ook nog een vaste kracht voor juli en augustus. Je werkt in de bediening, aanvullen van de schappen, bijhouden van de voorraad etc. in een team van 4 personen. 
 
De voorbereidingen voor het aanstaande Eigentijds Festival zijn in volle gang. De campingterreinen worden klaargemaakt en de eerste workshoptenten worden al opgezet. Ook Strawhenge, onze "Tempel van het leven", krijgt steeds meer vorm. Heb je zin om van 24 juni t/m 1 juli samen met ons dit festival te vieren? Er is nog plaats!
Meer informatie en inschrijven via de website
 
En nog een vermelding voor liefhebbers van de Tour de France dat op 4 juli de Tour
in Vittel arriveert en op 5 juli via Darney en Claudon bij ons in de buurt langs rijden.

Met vriendelijke groet,

 
Bewoners en participanten van Ecolonie
     
Eigentijds EcoZeN Netwerk
Deze e-mail werd verstuurd aan:
 
Stel je geen prijs meer op post van ons, klik dan op de link onder deze e-mail om je uit te schrijven.
  Vind Verderons op Facebook