logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 17 december 2021

De centrale banken probeerden gisteren mondjesmaat de koers te wijzigen als reactie op de ontsporende inflatie. Alleen de Bank of England durfde het al aan om de rente te verhogen, weliswaar met slechts 15 basispunten. Het maakt duidelijk dat de centrale banken zich vastgereden hebben. Een echte verstrakking van het beleid zal de economie in een recessie storten en maakt de schuldenbergen van de overheden ondraaglijk. Het is dus kiezen tussen de pest en de cholera.

Geniet van het weekend!

Steven


Cryptocurrency


Grondstoffen


Aandelen

  • De LIDAR technologie maakt opgang bij zelfrijdende auto's of bij systemen die de bestuurder assisteren. AEye is goed gepositioneerd om hiervan ten volle te profiteren.


Interessant op onze zusterwebsites


Mijn tip op Youtube

  • De econoom Edin Mujagic te gast in de auto bij Madelon. Een gesprek over inflatie en het beleid van centrale banken.


Adoptie internet en crypto

Deze grafiek toont met de groene lijn het aantal mensen dat internet gebruikten in de jaren 1990 tot 2000. De blauwe lijn geeft het aantal mensen weer die cryptocurrency gebruiken vanaf 2014.

internet crypto

h/t @TheCryptoLark


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!