Click here to view this email in your browser                                                               август 2016

Здравейте,
Сега е период на летните ваканции, но при нас е и време на активна подготовка на изложението за почистване и хигиена CleanExBg. Тази изява Ви дава възможност не само да представите продукти и услуги, но и да създадете нови партньорства, да срещнете потенциални клиенти, да намерите дистрибутори.
 
Ако имате интерес към CleanExBg, не се колебайте да се свържете с нас!
 
В августовския електронен бюлетин Ви изпращаме новини от наши партньори.
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 
Бързи линковe:    
 032 512 900; 960 011    E  office@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
 
DIMENSIONE Pulito e месечно италианско списание за индустриално почистване, санитарна обработка и хигиена. То е безценен източник на техническа информация и знания за търговци и дистрибутори, работещи в областта на ХОРЕКА, здравеопазването, хранителната промишленост и др.
Новина от DIMENSIONE PulitoГрафенът – дезинфектантът на бъдещето?
Нова възможност за преодоляване на резистентността на бактериите към антибиотиците в болнични заведения е очертана от изследванията на Università Cattolica del Sacro Cuore в Рим, в сътрудничество с Националния италиански съвет за научни изследвания (Cnr). Вниманието е насочено към технология (гелообразна или под формата на течност), която е на базата на графена. Въглеродният наноматериал може да унищожи бактерии и гъбични инфекции, като например Staphylococcus aureus и Candida albicans.
Професор Масимилиано Папи от Università Cattolica del Sacro Cuore твърди също така, че използването на покритие от това въглеродно-базирано съединение за хирургични инструменти може да убие бактериите, да намали нуждата от антибиотици и броя на следоперативни инфекции.
Цялата новина на медията Dimensione Pulito - партньор на CleanExBg - може да прочетете  тук.
 
 
Профессиональная уборка e руско списание, което се разпространява на всеки три месеца в 3000 тираж. 
То е създадено преди петнадесет години. Предлага ценен всеобхватен поглед върху развитието на почистващата индустрия чрез професионални оценки.
Профессиональная уборка си сътрудничи с компании, които целят да промотират своите продукти в Русия. Списанието предлага възможности за реклама, неговите специалисти дават препоръки и съвети на своите рекламодатели, взимайки под внимание спецификата на тенденциите на руския пазар.  http://www.profuborka.ru/
 
 
 
TД Инсталации - българското списание за сградни системи, оборудване и инструменти
 
То се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях. 
ТД Инсталации съдържа редакционно съдържание, технически статии, пазарни проучвания и анализи, технически и технологични новини, пазарни и браншови материали. 
Разпространява се в тираж 6000 броя и в електронна версия.   http://tech-dom.com
 
 
www.mashinite.com е първият специализиран интернет портал за машини, който среща търсещите и предлагащите машини в България. 
Той предоставя на едно място комплексна информация за машини, резервни части и всичко свързано с тях. Порталът покрива всички индустриални сектори, като дава на фирмите перфектна възможност за реализация.  В www.mashinite.com можете да търсите и публикувате обяви за машини, резервни части, както и цели производствени оборудвания.
 
Сподели в социалните мрежи:

Намери ни в социалните мрежи:
 
Via Expo Ltd.