Nieuwsbrief Tailor iT Training | juni 2015
 
 
 
 
In deze nieuwsbrief vindt u informatie over:
 
 

1. Verhuizing hoofdkantoor Tailor iT Training

Per 1 juni jongstleden zijn we met ons hoofdkantoor van Tilburg naar Breda verhuisd. Onze opleidingslocaties zijn per 1 juni:
  • Breda
  • Tilburg
  • Amsterdam
  • Zwolle
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Antwerpen
Met deze spreiding zijn wij nog beter in staat om dicht bij onze relaties trainingen te verzorgen. Daarnaast worden veel trainingen gegeven op locatie van onze relaties (incompany).
 

2. Stress management en Ziekteverzuim reduceren

Omdat wij in de afgelopen twee jaar veelvuldig vanuit onze relaties de vraag kregen naar de hierboven vermelde thema's, met betrekking tot onze Privé Coaching trajecten, hebben we deze dan ook met de volgende thema's uitgebreid: 
 
Stress management
Dit thema is bedoeld voor medewerk(st)ers die zich in een hectische omgeving staande dienen te houden. In dit traject zullen ze leren hoe ze de stress signalen kunnen herkennen. Er worden korte, praktische oefeningen aangereikt en er zal aandacht zijn voor een stukje time management om te kunnen onderscheiden wat belangrijk en/of dringend is en wat niet.
Effectief communiceren en het stellen van grenzen zijn hierbij belangrijke onderwerpen. Klik hier voor meer informatie.
 
Timemanagement
Dit thema is bedoeld voor medewerk(st)ers die willen leren om op een effectieve en efficiënte wijze met hun tijd om te gaan. Aan de hand van oefeningen en feedback wordt de theorie in de praktijk geoefend en krijg je inzicht in waar de knelpunten en uitdagingen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. Het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes vormen hierin een belangrijk onderdeel. Klik hier voor meer informatie.
 
Ziekteverzuim reduceren
Dit thema is bedoeld om jouw arsenaal aan managementvaardigheden te vergroten om zodoende het ziekteverzuim te reduceren. Jouw stijl van leidinggeven is van grote invloed op het verzuimgedrag van je medewerk(st)ers.
Of jouw behoefte zit in meer kennis om het verzuim positief te beïnvloeden, in vaardigheden in het voeren van diverse soorten verzuimgesprekken of een combinatie daarvan, samen zullen we aandacht besteden aan jouw kennis waarmee jij het verzuim kunt reduceren. Klik hier voor meer informatie.
 
Naast de hierboven genoemde thema's, bieden we tevens de onderstaande trainingen op het gebied van Persoonlijke Effectiviteit en Welzijn aan:
 
 
Voor meer informatie of de mogelijkheden kun je ons een bericht sturen, bellen of kiezen voor het aanvragen van een maatwerktraining via onze website, waarbij je aan kunt geven naar welk thema of welke thema's jouw voorkeur uitgaat, waarna we je van een passende oplossing zullen voorzien.
 

3. NIEUW: MCSD Azure Solutions Architect

De MCSD: Azure Solutions Architect - certificering richt zich op het ontwerpen,  ontwikkelen en beheren van op Azure gebaseerde oplossingen. 
 
Deze certificering komt naast de reeds bestaande MCSD certificeringen voor Windows Store Apps, Web Applications, SharePoint Applications en Application Lifecycle Management. 
 
Om deze certificering te behalen dienen de volgende drie examens te worden afgelegd;
 
 
De optimale voorbereiding voor deze examens bestaat uit het volgen van de twee onderstaande trainingen:
 
 
Klik hier voor een overzicht van al onze Microsoft certificeringen
 

4. Nieuwe Huawei trainingen en certificeringen

Huawei is een toonaangevende ICT leverancier.
Huawei producten en oplossingen worden wereldwijd in meer dan 140 landen ingezet. Klanten zijn telecom operators, bedrijven en consumenten. In Nederland draaien onder andere de 4G netwerken van KPN, Tele2 en T-Mobile op Huawei apparatuur. Een Huawei certificering verbetert uw concurrentiepositie en draagt bij aan een succesvolle carrière in de ICT.
 
Vanaf heden biedt Tailor iT Training ook de erkende
Huawei trainingen, ter voorbereiding op de Huawei Certified Network Associate (HCNA) en Huawei Certified Network Professional (HCNP) certificeringen, aan.
Met een erkende Huawei certificering wordt jouw kennis aantoonbaar en je marktwaarde vergroot.
 
 
 
 
Wanneer je inzicht in de concepten achter de verschillende Huawei OceanStor V3 Storage Arrays wilt krijgen, de concepten van snapshots en replicatie en de basisbegrippen iSCSI, Fibre Channel en TCP/IP wilt leren, adviseren wij je de onderstaande training:
 

5. Cyber Security trainingen en certificeringen

De belangrijkste uitkomsten van de Global Conference on Cyberspace 2015 conferentie, die in april in Den Haag plaatsvond, zijn dat er naar een open en veilig internet door middel van internationale samenwerking gestreefd zal worden, dat Cyberspace belangrijk is voor de broodnodige economische groei en ontwikkeling én dat iedereen die gebruik maakt van Cyberspace dit kan doen in vrijheid en met privacy.

Om dit te kunnen garanderen is samenwerking in opsporing en preventie van cybercrime een vereiste. Ook van bedrijven wordt verwacht dat men alles in het werk stelt om zich te wapenen tegen cybercrime. Kennis is hierbij van cruciaal belang.
Tailor iT Training beseft dit als geen ander en heeft dan ook een uitgebreid aanbod aan Cyber Security trainingen en certificeringen.
 
EC-Council trainingen
 
In de Certified Ethical Hacker (CEH) training leert u de beveiliging van uw organisatie te bekijken door de ogen van de hacker.
 
In deze training leert u een gedetailleerde en methodische aanpak te gebruiken op het gebied van computer forensisch- en bewijs analyse
 
Deze training is het directe vervolg op de CEH training en leert u een gedocumenteerde penetratietest methodologie te gebruiken die herhaalbaar is en internationaal kan worden ingezet.
Deze training gaat in op het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces of organisatie).
 
ISC2 trainingen
 
Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het vakgebied. Het volgen van deze intensieve informatiebeveiligingsopleiding is de ideale voorbereiding op de meest gewilde en internationaal erkende CISSP-certificering.
 
CCFP - Certified Cyber Forensics Professional
Met het CCFP certificaat toon je aan dat je in staat bent om accuraat, compleet en betrouwbaar bewijs voor gebruik in rechtszaken te verzamelen met behulp van internationaal erkende forensische technieken en procedures, best practices en wettelijke en ethische principes.
 
ISACA trainingen
 
In de CISM training leert u informatiebeveiliging in lijn te brengen met aanwezige business doelstellingen en wettelijk gestelde eisen.
 
Met het behalen van de CISA certificering onderscheidt u zich als specialist op het gebied van audit, controle en beveiliging.
 
CRISC certificeert risicomanagers die Risicomanagement voor IT kunnen organiseren en inrichten op een manier die daarbij 100% aansluit.
CGEIT certificeert mensen met een algemene kennis op het gebied van invoeren en onderhouden van governance op ICT, bij grote organisaties. Het is de enige certificering in zijn soort. 

6. Microsoft Activatie & Sales trainingen

Onze consultant zet zijn ervaring in om beslissers, sales en technische medewerkers bij Microsoft partnerbedrijven aan de kennis en de vaardigheden te helpen die nodig zijn om succesvol te zijn met Microsoft technologie in een snel veranderende markt.
 
 
Heeft u of uw organisatie “kennisuitdagingen” op het gebied van Microsoft?
Hebben naast de technische medewerkers ook de beslissers en de salesmedewerkers de juiste kennis van de actuele Microsoft oplossingen aan boord?
Heeft uw organisatie de ambitie een Silver of Gold competentie in het MPN programma te behalen en loopt u tegen obstakels aan? Of ziet u gewoon door de bomen het bos niet meer?
Heeft u door het overgrote aanbod aan Microsoft informatie, “tools” en trainingen moeite de juiste keuzes te maken?
Wilt u in een middag tijd uw salesmedewerkers de Microsoft Sales Specialist status laten behalen?
Wilt u eens “out of the box” sparren over hoe alles uit Microsoft en het MPN programma te halen?
 

7. Onze Trainingen gaan altijd door !

Een Open Rooster training met drie of meer deelnemers gaat, op de geplande datum/data en cursusplaats, altijd door.
 
Bij een training met minder dan drie deelnemers vindt er overleg met de cursisten plaats; de training wordt dan eventueel ingekort en wordt, indien mogelijk, op uw locatie als een privé-/maatwerktraining verzorgd.
 
Via onze vernieuwde website is het eenvoudig om de gewenste certificering, de bijbehorende examens en de trainingen te vinden.
 

Doorsturen van deze nieuwsbrief
Wanneer u deze nieuwsbrief wilt doorsturen, kan dit eenvoudig via deze link of door gebruik te maken van de onderstaande social share buttons.
 


Met vriendelijke groet,

Tailor iT Training
 
 
Tailor iT Training - Lijndonk 4 (Unit 2.10) - 4825 BG BREDA
T 085-48 55 900 - F 085-48 55 999 E info@tailorit.nl I www.tailorit.nl