Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

E-mailnieuwsbrief oudejaarsafsluiting 2009

Nico_5075knip.jpg


Bedankt dat u onze klant bent.

Fijn dat wij u het afgelopen jaar mochten helpen in de financiële jungle. Bedankt voor het vertrouwen en de positieve recensies die wij mochten ontvangen.

Voor 2010, wat gaat het snel, wens ik u alle goeds toe en in het bijzonder een goede gezondheid .

Een hartelijke groet, Nico van Koesveld

 


Met verse oliebollen het jaar uit.
Een afsluiting van een pittig jaar voor velen. Wordt het beter? Wie het weet mag het zeggen. Het is goed voor de geest om het positief te benaderen. Kansen liggen er financieel zeker. Wilt u daarover nu bijpraten? Uiteraard bent u welkom. Er zal nogal wat veranderen in het nieuwe jaar. Daarover schreven wij al eerder. Wat gaat er voor u veranderen? Blijf op de hoogte door onze maandelijkse nieuwsbrief te lezen en bel of mail ons als u vragen heeft.

 

Mag ik u uitnodigen om in de laatste week van het jaar nog even bij te komen praten over uw financiële zaken? Wellicht heeft u er nu de tijd voor. U wordt er altijd beter van. Vaak minder premie, zaken worden scherp gesteld en waar nodig aangepast. Zonder afspraak langskomen kan uiteraard, wel soms een kleine wachttijd. Als u belt of mailt wanneer u komt, dit kan vaak dezelfde dag nog, dan ligt er ook een zak verse oliebollen voor u klaar.

Zoals altijd, bent u welkom bij Van Koesveld, ook in de laatste week van 2009.


WELKOM BIJ VAN KOESVELD - 0342-424242 - info@koesveld.nl