VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva  Smile
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, liksom även verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …
Varmt välkommen till Dröm-Nyhetsbrevet sept-okt 2015. Här finner du några drömmar med tolkning.
Info om intressanta kurser i DrömAlke
mi med olika teman finner du längre ned i brevet. Plus några ord på vägen och längst ned två affirmationer.
 
Första sammankomsten Utbildning i DrömAlkemi gick av stapeln 18-20 sept. Vilken underbar helg vi hade och vilken helt underbar grupp vi var !
 
Septembers Fullmåne-Supermåne-Blodmåne är nu över. Det sägs att vi därmed har kommit in i en ny och högre medvetandefrekvens igen (ännu en gång) och att 27-28 sept var första vågen för nya tidens ingång i 5e dimensionen.
Själv märker jag av det praktiskt på så sätt att jag har ett lättare och gladare sinne och därmed en friskare gladare kropp.
 
Då vi nu än en gång slipas och rensas från gamla hinder som inte tjänar oss längre, känns det motiverat att ta upp en dröm om död igen. Och en reningsdröm. :
 
DRÖM
Jag drömmer ofta om min mor som dog förra året, och även om min bror som dog 2011. Vad betyder det?  // Jeanette
TOLKNING
Det är en stor händelse när mamma dör, och även när en bror och andra närstående dör.
- De kan komma i drömmar och förmedla sig
- Man bearbetar relationen och tillhörande känslor i drömmen
- Sidor/aspekter i ens eget psyke som motsvarar den dödes karaktär, eller bindningar till densamme, dör samtidigt – eller bör tillåtas dö samtidigt. Även det speglas i drömmen.
 
DRÖM
Jag drömde att jag åkte iväg till tomma rymden. Jag hade min vanliga kropp och utanför den hade jag genomskinliga lager/kroppar. Den genomskinliga delen lyste svagt men hade många mörka fält som inte lyste eller hindrade att det lyste.
Jag var där för att fälten skulle renas, det visste jag. Jag märkte att vissa av de mörka fälten tunnades ut och blev ljusare, och då blev jag lättare och steg ännu högre i rymden. // Karla
TOLKNING
Du beskriver det helt underbart, klart och tydligt – Under sömnen får du hjälp att rensa och läka (transformera) det som tyngt ner dig känslomässigt.
Mörka fält i din aura (som bl.a innehåller känslor och bindningar) renas, rensas, helas, blir ljusare. Då lättar du i vikt och stiger i vibrationsfrekvens.
 
Ha en skön sovplats och låt dig njuta av sömnen och drömmen
 
Här lite info
om nya utbildningen i DrömAlkemi:
De starka transformationsenergierna fortsätter att stråla över oss. De berör alla och allt. Många hamnar i kaos. Drömutbildningen ger möjlighet att läka och att skapa ordning och riktning i kaoset, och finna medel att fullfölja sin livsplan.
Drömarbetets syfte är att kunna läsa i Livets bok och transformera människans och skapelsens mörker och lidande till ljus och frid. Det är själens alkemi.
Om du inte kan gå hela utbildningen är du välkommen att gå separata-enstaka kurser …
Nästa sammankomst blir 16-18 okt och har temat Möt din Heliga kvinnliga princip och din heliga manliga princip i Det Alkemiska Bröllopet.
 
DATUM 2015 och del-tema för drömhelgen
 
1. Genomförd i sept
 
2. Fre-sö 16-18 okt         Fem/Mask princip i drömmar, psyket, livet
 
3. To-sö  19-22 nov        Dagsdröm, Projektioner, Lucid, Attr.lagen
 
DATUM 2016 och del-tema för drömhelgen
4. Fre-sö 5-7 febr         Drömarbete Drömalkemi
5. Fre-sö 4-6 mars        Arbeta med symtom. Kroppsorienterad drömterapi
6. Fre-sö 8-10 april      Att höra hjärtats röst; mediumskap, urskiljning, akasha, mm
7. Fre-sö 6-8 maj         Möte med din födelse, ditt liv, din död, din uppgift
 
På hemsidan www.dromcentrum.se under fliken Kalendarium finner du mera info … eller mejla minerva-li@comhem.se för utbildnings/kurs-info. Välkommen att höra av dig. Få platser kvar. Bokning är brådskande.
 
När vi erkännner, omfamnar och släpper det som hindrar oss (gamla bindningar till personer, platser, inlärda trosföreställningar, traumatiska upplevelser) är det viktigt att samtidigt ta emot det helande kärleksljuset i dess ställe.
Det kan vara bra att ifrågasätta inlärda strikta strukturer, åsikter och tyckanden, för att bli mera öppen och få mjukare kontur.
På vägen är DU det viktigaste. Stråla ditt ljus, behåll ditt ljus, var den DU är och behåll din energi.
 
Affirmation 1: Det Högsta Bästa enligt Högsta Goda Vilja för mig Alltid
Affirmation 2: Jag hedrar Kärleken till Mig själv och Livet
 
Sprid drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän. Klicka här:Forward this email to a friend