nieuwbrief januari

De lente gaat eerdaags beginnen en het humeur van de meeste mensen raakt steeds beter gestemd.
Ook wij zijn er ook klaar voor en bieden u ook komend camping / braderie seizoen etc. weer een gevarieerd programma met veel muziek en vele verassende activiteiten aan.

Heleen Fischer Tribute
Beleef de grootste hits van Helene Fischer in een opzwepende show.
Deze Helen Fischer Tribute show is de ultieme ervaring voor de fans, die nog niet in de gelegenheid waren om een concert van de echte Helen Fischer bij te wonen.
Wil u de look-a-like van Helene Fischer boeken?
Bel ons gerust even op, we helpen u graag verder

Bent u van plan een gezellige middag of avond te organiseren voor senioren of b.v. een verzorgingshuis?
Wij brengen u een aantal programma’s geheel afgestemd op de smaak van de senioren en jong-senioren…!
Uitstekende seniorenshows voor bejaarden- en verzorgingsinstellingen, buurtcentra, ouderenorganisaties etc. gebracht door enthousiaste professionele artiesten. 

Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!

Eindelijk weer in Holland gaat Johnny Valentino deze zomer samen met zijn neef Karel en zijn favoriete plaatjesdraaier Arie B op camping tour!
Johnny brengt de gezelligheid mee, in zijn opvallende kostuums die hij met zijn pas gekochte naaimachine in elkaar geflanst heeft  brengt hij een complete feestavond/middag bij u op de camping. 
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!!
Het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.

Goud van Oud op uw braderie of evenement
De Rotterdamse formatie Of Course beschikt over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek; van Foxtrot  tot Jive, aangevuld met Rock & Roll, Country (line-dance), Sixties, Seventies en Eighties klassiekers.
Of wat denk u van b.v. Renèe and the Alligators ruim 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie nod steeds volop acties***** Java Guitars Unlimited  met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock met de guitar hero Benny Poetiray. 
De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was*****The Country Sisters, temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens*****
 
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Golden Oldies’ en 'Country & Western'.
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars Unlimited zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit http://indische.artiesten.club.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319