Nieuwsbrief maart 2015

Een ogenschijnlijk kleine gebeurtenis in het leven van alledag heeft de afgelopen maand bij mij een enorme (innerlijke) trein in beweging gezet. Ik fietste over de stoep bij de supermarkt toen een wat oudere man mij mopperend verwees naar de naastliggende weg. Op zich had hij natuurlijk helemaal gelijk en ik bedacht me terwijl ik probeerde om door zijn ogen naar mezelf te kijken dat het er ook wel gek uit gezien moet hebben; een achtenveertige jarige vrouw op een moderne omafiets als een soort opstandige puber rondrijdend....Het deed me realiseren dat ik me eigenlijk bijna nooit zo oud voel als ik in jaren ben. Meestal voel ik me jonger, een enkele keer ouder. Natuurlijk best leuk om je jonger te voelen, maar leef ik dan wel mijn volledigheid of zet ik mezelf en anderen op het verkeerde been? En niet alleen qua leeftijd kreeg ik signalen van het niet congruent zijn van mijn binnen- en buitenwereld. De laatste tijd hoorde ik van meerdere kanten, dat mensen dachten dat ik al door zo'n beetje alle processen heen ben, terwijl ik me van binnen soms ellendig voel en me dagelijks suf werk om knopen die ik tegenkom te ontwarren. Blijkbaar laat ik deze kwetsbaarheid toch onvoldoende zien. Vanuit de behoefte tot meer innerlijke en uiterlijke transparantie leek het me een goede reden om eens in gesprek te gaan met mijn verschillende ikken; die uit het verleden, het heden en ik nodigde zelfs de ikken uit de toekomst uit. En ik kwam ze allemaal tegen de onbevangen ikken, de gekwetste ikken en ook die handelen uit overleving. Tot op heden waren het rijke ontmoetingen met diepgaande inzichten. Om mijn verlangen waar te maken, vind ik het belangrijk om ze een voor een aan het woord te laten, naar hen te luisteren, misschien wat proceswerk te doen en er voor te zorgen dat ze in mijn interne systeem allemaal een goede plek krijgen. Het is een hele grote (familie)opstelling aan het worden, die niet in één dag klaar is. Ik ben er aan begonnen en ga net zolang door tot dit levenswerk voltooid is. Vorige week was er al een schitterend lichtpuntje; ik stond op een morgen op en kon met X-factor hardop tegen mezelf zeggen: "ik ben 48 jaar". Het klinkt misschien gek, maar dat werkte echt bevrijdend. Ik kreeg een beeld dat ik maanden (en misschien wel jaren) tegen wil en dank op een rotonde rondgereden heb en nu eindelijk in staat was om een (nieuwe) weg in te slaan. En waar deze afslag mij brengt geen idee, maar er is een diep weten en vertrouwen dat het de goede richting is! Dank u wel onbekende meneer op de stoep voor uw wezenlijke bijdrage aan mijn persoonlijke ontwikkeling - ik zal vanaf nu op straat fietsend mijn weg vervolgen.

INNERLIJKE REIS
Veel van onze manier van handelen wordt aangestuurd door celherinneringen. Als deze verouderd zijn, dan kan je steeds in eenzelfde patroon terecht komen. In een innerlijke reis is het mogelijk om op zoek te gaan naar de herinneringen die jou beperken en kun je jouw cellen een nieuwe boodschap meegeven. Dit brengt je meer in het hier-en-nu. Wil je onder begeleiding zo'n reis maken? Je kunt me mailen of bellen (033-4451480) voor een afspraak. Een telefonisch of Skype consult behoort ook tot de mogelijkheden.

11 MAART ENERGIEDAG
Tijdens de Energiedag op 11 maart ga je in jezelf op onderzoek uit naar jouw energieverdeling en daar waar je energieverlies en energielekken hebt. Als je deze hebt opgespoord, dan krijg je creatieve oefeningen en energetische handvatten aangereikt om hier in jouw dagelijkse praktijk anders mee om te gaan.

20 MAART INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 20 maart is er de mogelijkheid om in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen een levensvraag uit te werken met behulp van een familieopstelling. Er is nog ruimte voor zowel vraagstellers als ook voor representanten.

27 MAART COACHDINER
Behoefte aan zowel fysieke als geestelijke voeding? Dat kan tijdens het Coachdiner op 27 maart a.s. Tijdens de avond wordt de metafoor van ingredienten en voeding gebruikt in relatie tot jouw eigen groeiproces.

1 APRIL COACH-INN-SYSTEMEN
Op 1 april start de vijfdaagse opleiding Coach-Inn-Systemen. In deze praktische training leer je om zelf (kleine) familie- en organisatieopstellingen te kunnen begeleiden in jouw eigen coach-, therapie- of managementpraktijk. Doordat je eigen casuistiek inbrengt maak je tevens een sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling.

BOEKENTIP
In het boek "Leringen en visies van meesters en ingewijden - Een studie van de grote spirituele waarheden en wetmatigheden" neemt Monique Timmers je mee in de etherische wereld en de kennis en kunde van grote meesters. Grote vraagstukken zoals leven en dood, karma en reïncarnatie komen voorbij. De door haar beschreven visies zijn een bijdrage aan het verruimen van bewustzijn en het komen tot harmonie, vreugde en gezondheid.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Voor het Coach-Gourmet zie www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.