Ako ne se chete, kliknete                                                                                                          Декември 2015
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯизложение и конференция за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо
 
Всички ние сме силно зависими от енергетиката, която е и основен двигател на икономиката. Следим какво се случва в Париж на Световната конференция за климата и се надяваме на нейния финал да има глобално споразумение. Несъмнено решенията ще се отразят върху развитието на енергийния ни сектор и ще подчертаят важността от прилагането на еколочично чисти решения. У нас климатичните промени са факт и ние сме страна, уязвима от случващото се. 
Като едно от многото бизнес събития, които се провеждат в различни краища на света, ЕЕ & ВЕ дава възможност на производители, вносители и търговци да популяризират своите продукти за производство на възобновяема енергия и енергийно спестяване.
В декемврийския ни брой на бюлетина сме включили интервю с г-н Чепъков от К. Чепъков - изложител на ЕЕ и ВЕ 2016, както и анонси от нашите медийни партньори. На страниците на техните уеб сайтове и списания можете да намерите информация за новостите и тенденциите в устойчивата енергетика. 
Приятно четете!
За изложители, които заявят участие до 10 декември, предоставяме:
 Безплатни промоционални опции. 
 5% отстъпка от наема на изложбената площ.
 
 
ИНТЕРВЮ С КОНСТАНТИН ЧЕПЪКОВ, УПРАВИТЕЛ НА
К. ЧЕПЪКОВ
Г-н Чепъков, вече над 10 години работите на пазара на ВЕИ. Като един от традиционните участници в ЕЕ & & ВЕ какви нови продукти ще представите през 2016 и с какви бизнес партньори искате да осъществите контакт?
Фирма „Чепъков“ ще представи нова гама соларни МРРТ- свръхбързи контролери. Те се отличават с високо входно напрежение и разнообразие от изходящи мощности. Подходящи са както за малки соларни конфигурации, така и за мощни промишлени инсталации.
Ще покажем и нова гама професионални зарядни устройства със степен на защита IP65 за заряд на 12 и 24-волтови акумулатори. С високата им устойчивост на прах, вода, масло и химикали, те са незаменими за работа в машинни отделения на плавателни съдове, промишлени инсталации, за превозни средства и много други. Работят със седемстепенна зарядна характеристика и изпълняват изискванията на производителите на акумулаторни батерии, включително и тези на литиевойонни акумулатори.
Предлагаме сътрудничество на всички фирми, които търсят възможности за самостоятелно захранване на обекти. 
Какви са последните иновации в соларните системи - къде най-успешно намират приложение у нас и какви са конкретните ползи от тях?
Фотоволтаичните системи намират все по-голямо приложение - от захранване на отдалечени къщи и ферми до осигуряване електричеството на големи обекти, включително и промишлени такива. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
АНОНСИ НА ПАРТНЬОРИ И МЕДИИ
 
 
Националната агенция за съхранение на енергия (NAPE) е полска консултантска компания, която популяризира ефективното и рационално използване на енергията предимно в сектора на строителството, както и принципите на устойчивото развитие. Експертите на Агенцията притежават дългогодишен опит в областта на възобновяемите енергийни източници, на иновативните енергийни технологии и устойчивото развитие, както и участие в програми на Европейската комисия.
 
 
 
SUN & WIND ENERGY – списанието е едно от водещите издания в областта на соларната енергия. 6 издания годишно предоставят информация за продуктите, развитието на пазара и тенденциите. На http://www.sunwindenergy.com/magazine/current_issue е наличен новият брой в дигитален формат. Запишете се за нашия бюлетин и ще Ви информираме кога излизат следващите издания.
 
 
 

Подготовката на годишния алманах Енерджи Инфо БГ 2016 е на финален етап 
Годишният алманах на българската енергетика Енерджи Инфо БГ 2016 навлиза в най-активния период от своята подготовка. Той включва детайлна каталожна информация за фирмите в България, специализирани в проектиране, производство, търговия и услуги в областта на енергетиката, включително енергийна ефективност, топлоенергетика, електроенергетика, ВЕИ енергетика, ядрена енергетика, газификация, въглища, нефт.
По традиция, предстоящото издание на Енерджи Инфо БГ ще предостави на читателите си редакционна част с актуална информация за проекти и инициативи на организации, работещи в енергетиката, както и позиции и мнения на водещи специалисти в областта. Ако имате желание да се включите в изданието, свържете се с нас на reklama@tllmedia.com.
 
 
 
Energetica International  съществува повече от 10 години на пазара и разглежда въпросите, свързани с развитието на съвременната енергетика. Медията предоставя на своите читатели актуални новини, интервюта, анализи и информация за фирмите от бранша. Последният брой на списанието можете да разгледате тук
 
  Организатор: Виа Експо   T 032 512 900   E  office@viaexpo.com  W www.viaexpo.com
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com