Høst betyr ny kaffekopp! Og gjerne en stor en..
 
Høsten kom brått i år, og nå er den over oss. Høst betyr kaldere dager og mørkere kvelder.
 
Det er lett å tenke på dette som noe negativt, men høsten er også en tid da det er greit å være litt mer inn og slappe av med en god bok, filmer eller en TV-serie.
 
Og hva passer vel bedre til dette enn en stor kaffekopp. Ja det trenger ikke være kaffe i koppen heller.
 
Te, toddy, kakao, buljong, ingefær; alt dette er drikker som passer godt når høsten kommer og begrenser hvor mye man er utendørs på kveldene.
 
Stor Kaffekopp
 
Små kaffekopper kan være OK til kaffeselskaper, men om man skal slappe av for seg selv er det godt med en større kopp.
 
Om du er på jakt etter en stor kaffekopp, har vi laget en større oversikt over kaffekopper / tekrus som er perfekt for en kald høstdag.
 
I oversikten finner du kopper fra 35 cl og opp til 40 cl og 50 cl.
 
Blant merkevarene finner du her kaffekopper fra Le Creuset, Bodum sin Pavina serie, Höganäs sine store tekrus med eget brett, vintage kaffekopper med Kellogg’s design, Pantone krus fra Room Copenhagen, Origo krus og andre kopper fra Iittala, Sagaform, Rörstrand og Villeroy & Boch

 
 
Arne Jacobsen Kopper
 
Mange ønsker seg også en av de populære designkoppene. Dette er ofte tradisjonsrike kopper med lang historie, eller moderne kaffekopper med en historie.
 
Et eksempel på dette er Arne Jacobsen bokstav kopp som er bygget rundt bokstavene, eller «fonten» om du vil, som Arne Jacobsen benyttet når han designet Aarhus rådhus tilbake i 1937.
 
Koppene fra Arne Jacobsen er flotte da man kan velge kopper basert på sin egen forbokstav, og dermed kunne skille din egen kopp fra de andre Arne Jacobsen koppene
 
Tall for at du leste hele nyhetsbrevet! Jeg håper at du er klar til å nyte høsten og den kommende vinteren med en god bok, et godt teppe og selvfølgelig med en stor kaffekopp med noe godt å drikke i
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net