Ako ne se chete, kliknete                                                         януари 2015
Изложение и конференция за интелигентни градове за Югоизточна Европа
11-13 март 2015, София
  
 
Броени месеци остават до началото на "Smart Cities". Събитието ще събере лектори от цяла Европа, а изложителите ще представят своите най-нови разработки и продукти в областта на интелигентните градове: системи за сградна автоматизация и наблюдение, Wi-Fi технологии, софтуер, интелигентни транспортни системи за автоматично позициониране на превозните средства (AVL) и за известяване на пътниците (RTPI), билетни системи и др.
 
В януарския брой на бюлетина ни ще Ви запознаем с проектите и дейността на Велдим-1, както и с част от нашите партньори.
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо
 
  
 
 
Интервю с Мариан Гяурски, мениджър продажби във Велдим-1 ООД
 
  
 
Г-н Гяурски, за първи път ще участвате в „Smart Cities” 2015 и с какви бизнес партньори бихте искали да се срещнете?
Нашите продукти и услуги намират приложение в различни сектори. Интересуваме се от създаване на контакти с представители на строителния бранш (строителни фирми и инвеститори), професионални домоуправители, фирми, работещи в сферата на системите за сигурност и др.
Какви продукти предлагате и какви са ползите от прилагането на Вашия софтуер?
Стартирахме собствено производство в началото на 2013 г. на интелигентни системи за автоматизация на сгради, за контрол на достъпа, СОТ централи и паркинг системи.
Разработихме и софтуер, който дава възможност за наблюдение и управление на процесите от различни системи за сигурност и сградна автоматизация от едно място. Работата с него за поддръжка и настройки е изключително лесна и възможните грешки от човешкия фактор се намаляват но минимум. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук  
 
 
Партньори и медийни партньори
 
            
 
  
Cleantech Switzerland е платформа, която подкрепя швейцарския бизнес в областта на  чистите технологии и продукти. Тя предлага различни услуги - информация за проекти, търгове и събития; маркетингови и консултантски услуги.
Cleantech Switzerland е разработена като част от мерките за икономическо стабилизиране, приети от правителството на Швейцария през 2009.
 
 
  
"Tehnica Instalatiilor" е специализирано списание, което се разпространява безплатно в Румъния. Всяка година се издават 11 броя в тираж 15000. Списанието предлага пълна информация в сферите на газификация, отопление, климатизация и охлаждане, електричество, автоматизация, сградни технологии, пожарна и работна безопасност. 
 www.tehnicainstalatiilor.ro
 
 
 
 
     
  
Smart Grids Polska е първото издание в Полша, което разглежда темата за интелигентните мрежи (електроенергия, газ, вода, топлина). То започва да излиза от 2013 г.
Читателската аудитория включва професионалисти, участващи в научни изследвания, производство и услуги на този пазар. Сред акцентите са: умните мрежи, интелигентно отчитане, ИКТ системи, енергоспестяващо
осветление, интелигентни градове, енергийна ефективност, електроразпределение, електрически превозни средства и др.
На страниците на списанието се изследват и проблемите, свързани със законодателството и съвременните тенденции. То се разпространява чрез абонамент, на панаири, конференции и обучения. 
 www.smart-grids.pl
 
 
  
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Виа Експо, www.viaexpo.com