Quote
 Week 43
Jaar 2011
  ___________________________________________________________________________
 
Grote betrokkenheid in de omgang met elkaar is de onderbouw
van succesvolle teams.
 
 
In quote 40 van dit jaar hebben we het gehad over de fundamenten waarop je kan bouwen om een succesvol team te creëren. Vandaag gaan we een stap verder en willen we je laten kennis maken met het ideeëngoed van Jon Gordon. In zijn boek 'Soup'  dat voor het ogenblik slechts in de Engelse taal verkrijgbaar is, vertelt hij in verhaalvorm hoe je aan een cultuur van grote betrokkenheid tussen jou, je medewerkers en het te behalen einddoel kunt werken. Je rol als leidinggevende is hierin niet te onderschatten want wie in de soep roert bepaalt uiteindelijk de smaak van het eindproduct.
 
Wil je al enkele van zijn algemene ideeën  over leidinggeven lezen dan kan je nu zijn "Ten thoughts about leadership" downloaden.
 
En tot slot nog een stelling en twee vraagjes waarop we graag van jou een antwoord willen horen: Leidinggeven is in feite vrij eenvoudig. Waarom wordt het dan toch door veel leidinggevenden als moeilijk ervaren? Waarom worden leidinggevenden niet altijd geapprecieerd door hun medewerkers? 
                   
Graag een antwoord op deze vragen via info@vision4dynamics.com
 
 
Deze informatie met je vrienden en contacten delen.

 
 In het archief kan je alle vorige quotes terugvinden.