APRIL 2019
In deze Bijblijver
  • Studenten wo- en particuliere opleidingen ontvangen donderdag laatste reminder
  • Planning vervolg NSE later deze maand gepubliceerd
  • Extra bijeenkomst tot nader order geannuleerd
 
 
Studenten wo- en particuliere opleidingen ontvangen donderdag laatste reminder
Zondag 7 april is de laatste dag van de verlenging van het veldwerk van de NSE 2019. Studenten van universiteiten en particuliere opleidingen die de NSE nog niet hebben ingevuld, ontvangen donderdag 4 april een laatste reminder. De tekst van deze e-mail staat op de website voor deelnemende instellingen.
 
Planning vervolg NSE later deze maand gepubliceerd
Als gevolg van de verlengde veldwerkperiode en aansluitend het CBS onderzoek, zal de uitlevering van de instellingsbestanden en het benchmarkbestand (met daarin de resultaten van wo- en particuliere instellingen) vertraging oplopen. Indien het onderzoek en eventueel herstel positief voorloopt, voorzien we vooralsnog een vertraging van minimaal twee maanden t.o.v. de oorspronkelijke publicatiedatum van 28 mei. De nieuwe planning wordt later deze maand gepubliceerd.
 
Extra bijeenkomst tot nader order geannuleerd
De extra bijeenkomst die gepland stond voor 11 maart en werd uitgesteld, is tot nader order geannuleerd. Afhankelijk van de resultaten van het onderzoek van het CBS wordt op een later moment gekeken of een extra bijeenkomst nog zinvol is.
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief in het kader van onze samenwerking in de productie van de Nationale Studenten Enquête. Mocht je geen e-mail meer van ons willen ontvangen, dan kun je je onderaan deze e-mail uitschrijven. Dan halen wij je gegevens uit deze mailinglist.
Studiekeuze123
Powered by Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
 
   
De Nationale Studenten Enquête (NSE) valt onder de verantwoordelijkheid van Studiekeuze123. Studiekeuze123 is een initiatief van het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en het hoger onderwijs.