IK WENS JE EEN STRALEND 2022 TOE WAARIN JIJ
JOUW ZIELSVERLANGENS EEN AARDSE VORM GEEFT!


In de Heilige Nachten van 25 december 2021 tot en met 6 januari 2022 maak ik weer energietekeningen. Deze fungeren als inspiratiebron voor de maandelijkse nieuwsbrieven. Een buitengewoon interessante en diepgaande tijd. Hoewel het tekenproces nog in volle gang is, kwam ik alweer vele verrassende dingen tegen. Zo diende de jaartekening voor 2022 zich als een drieluik aan. Waarbij tekening 1 verbeeldt waar we nu staan, tekening 3 laat zien waar we naar toe onderweg zijn en de middelste tekening symboliseert de verbindende schakel; het pad dat we het komende jaar te gaan hebben. Er is veel over de energie te vertellen. Onderstaand probeer ik een compacte toelichting te geven.

DAAR WAAR WE STAAN (Tekening 1)
De afgelopen tientallen, misschien wel honderdtal jaren zijn wij bezig geweest met het zuiveren van onze familielijnen. Daar waar wijzelf, onze stam of onze voorouders de natuurwetten overtraden, werd aan ons gevraagd om deze te onderzoeken, te healen en opnieuw in evenwicht te brengen. Dit resulteerde in processen van persoonlijke ontwikkeling op grote schaal. Zo werden de systemische wetten van een plek geven aan iedereen, het erkennen van de feitelijke rangorde en het zorgen voor een balans van geven en nemen op vele plekken weer in ere hersteld. Helaas zijn nog niet alle lijnen volledig opgeschoond. Bij sommige families lijkt het venijn juist in de staart te zitten. Ondanks de soms hardnekkige weerstand die geboden wordt, is toch datgene al gebeurd wat nodig is om het tij te keren. De energieën in de onderstroom zijn namelijk al in de juiste richting gedraaid. De aardse uitwerking zal in de komende periode in rap tempo volgen. Dit zal gepaard gaan met onverwachte bewegingen, die je ogen mogelijk meermaals zullen doen knipperen.

Daar waar de heling heeft plaatsgevonden, kan een verhoging van de energiefrequentie worden waargenomen. Dit uit zich in het krachtiger worden van ons eigen licht en een heldere verbinding met onze wezensster. Dit opent de deuren die toegang geven tot het zielsbewustzijn. Natuurlijk is dat bewustzijn er op de achtergrond altijd wel geweest. De daarbij behorende individuele zielsverlangens moesten echter onder invloed van de soms meedogenloze power van de systeemenergie wijken of in de doofpot worden gestopt. Veelal stonden we ten dienste van het "tribal" groepsbelang. Daar gaat in 2022 verandering in komen. Doordat steeds meer mensen de juiste plek innemen, ontstaat er ruimte in familiebanden. De weg is vrij voor het verstevigen van de relatie met onszelf. Daardoor gaan we nog meer op eigen benen staan. Als we meer in onze autonomie terecht gekomen zijn, zullen hele andere ontmoetingen plaatsvinden van waaruit spontaan nieuwe speelse verbindingen ontstaan. Deze zijn gericht op andere belangen; een hereniging met onze zielsfamilies in een puur liefdesveld. Dit geeft een hele nieuwe ordening die een verrassende aanspraak doet op ons overvloedige potentieel. We zullen elkaar vanuit een diepe band belangeloos helpen met de realisatie van onze alles overstijgende hartenwensen.

DE VERBINDENDE SCHAKEL (Tekening 2)
In de tekening starten deze ontwikkelingen bij het kleine oranje, geel en paarskleurige sterretje, dat symbool staat voor de essentie van onze ziel. Het aanwezige licht zorgt ervoor dat deze uitgerold en ontvouwen wordt. Eerst met de kleuren blauw en roze, later gevolgd door olijfgroen. In aanvang is de beweging nog behoedzaam, maar eenmaal voorbij een kritisch punt is er geen houden meer aan en opent de weg zich slingervormig waarbij een staf zichtbaar wordt. De energie hiervan staat voor de boom van het leven, levenskracht en eensgezindheid. Deze beschikt over beschermende krachten en genezende vermogens en is in staat om gebeurtenissen en lotsbestemmingen magisch te beïnvloeden en te keren. Het zal dan ook niet verbazend zijn als je het komend jaar vaker zult zeggen, dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Een ander belangrijk symbool in de tekening is het oog van Horus wat in de "knieholte" zichtbaar is. Deze zorgt voor het aanscherpen van de zintuigen en de zienerskracht. Daarnaast draagt het ook bij aan het herstellen van de integriteit waardoor weggeraakte puzzelstukjes weer worden teruggevonden en op de juiste plek worden neergelegd. Het geloof in oude wijsheden zorgt voor de terugkeer van de universele harmonie waardoor de energie weer vrijuit kan gaan stromen.

Hoewel het op de tekening net een half hart lijkt, is niets minder waar. In antwoord op deze tijd, die om zelfzorg en zelfliefde vraagt, verstevigt een ieder het eigen hart en zorgt ook zelf voor (ver)vulling. Dit maakt onafhankelijk en ook heel krachtig. Deze liefdevolle eenheid zorgt voor een ontknoping op aards niveau; vanaf dat moment schijnt er een helder wit licht over ons bestaan met intrigerende grondvormen en weidse vertakkingen, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt.

OP WEG NAAR VRIJHEID (Tekening 3)
De vele (hernieuwde) zielsontmoetingen zullen een feest van herkenning zijn. Sommige contacten zijn meerdere tijdseenheden uit beeld geweest. In dit ontroerende wederzien is het de kunst om niet in de verwarring terecht te komen. De liefdeskracht is soms zo groot, dat het risico bestaat om hier een verkeerd label aan te hangen, waardoor je in oude patronen dreigt te vervallen. Dat zou zonde zijn. Samenwerkingen en samensmeltingen zijn hoogfrequent en zullen tijdelijk zijn. Ze duren net zolang als dat voor het betreffende levenswerk nodig is. Daarna is het de bedoeling om weer los te laten en alleen verder te dansen. Je komt elkaar later wel weer tegen op het levenspad. Zo wordt vrijheid gecreëerd en blijft de liefde onvoorwaardelijk en oneindig stromen. Een rijk 2022 toegewenst!


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

10 FEBRUARI ADEM-INN

4 MAART ENERGIEDAG

Hoewel het nog even duurt, kan ik alvast verklappen dat er in september 2022 weer een P.S. Je wordt Thuis gebracht plaatsvindt én dat er op verzoek voor diegenen die al op reis geweest zijn een hele nieuwe 10 daagse tocht aangeboden zal gaan worden. Heb je interesse, laat het me weten! Ik kan bij het plannen van de data nu nog rekening houden met jouw voorkeuren


BOEKENTIP
Tijdens de Heilige Nachten vind ik het ook altijd fijn om me te laten inspireren door een Kaartenset. Dit jaar is dat Tools voor de Nieuwe Tijd. van Christina von Dreien en Levin Jeffrey Lamb. Een set bestaande uit 46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn. De tekeningen hebben een verfijnde energie en de boodschappen resoneren op een diepe laag. In het begeleidend schrijven staan korte oefeningetjes om deze wijsheden te integreren.


RECEPT VAN DE MAAND
De vakantietijd heeft weer voldoende inspiratie voor nieuwe recepten opgeleverd. Op de site www.dagelijkse-voeding.nl tref je o.a. de bereidingswijze van een zuurkool-bulgurschotel en een Oosterse ratatouille uit de slowcooker aan.


DE VLOERANKERS ZIJN ER WEER
In de Energiewinkel op de website zijn de vloerankers weer leverbaar. Er zijn twee sets verkrijgbaar: één van 9 stuks (basisset) en een set van 12 vloerankers (complete set). De basisset bestaat uit vloerankers in de kleuren zwart, roze, rood, oranje, groen, turquoise, koningsblauw en violet. De complete set bestaat uit de basisset met daaraan toegevoegd grijs, wit en bruin. De vorige keer waren de vloerankers binnen een week uitverkocht. Dus het advies is om niet te lang te wachten als je ze wilt bestellen.


Maak tijdig een afspraak voor een individueel consult
De vraag voor individuele consulten is op dit moment erg groot. Daardoor kan het zijn dat je even moet wachten voor je aan de beurt bent. Ik adviseer dan ook om tijdig een afspraak te plannen als je daar behoefte aan hebt. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480. Tot en met 9 januari heb ik vakantie. Daarna sta ik je graag weer te woord.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.