Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

image002
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte   relatie,

Einde van het jaar 2018 is in zicht. Onroerend goed is in waarde explosief gestegen. Voor velen is het een mooi overstapmoment omdat je bij verhuizen vaak met een veel lagere rente start, terwijl de oude hypotheek met hoge rente boetevrij afgelost kan worden. Vaak een slimme zet. Met beleggen is het een verloren jaar geworden. Ook dat hoort erbij. Beleggen doe je zoals altijd met een meerjarenplan. Blij met onze tweede locatie. Ik zeg: welkom bij Van Koesveld. 
 
Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld december 2018

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Tweede kantoor in Kootwijkerbroek start

In begin januari 2019 openen wij samen met Staerk Accountants een tweede kantoor aan De Spil 21 in Kootwijkerbroek. Onder de noemer “Financieel Compleet” kunnen wij daar onze klanten op locatie totaal bedienen, voor zowel particulier als de ZZPér en MKBér.  Onze verzekeringen met hoge pakketkortingen zijn messcherp in tarief en in voorwaarden uiterst compleet.

Wij zijn bereikbaar tijdens kantoordagen van 08.30 tot 17.00 uur. En op maandag kunt u van 07.00 tot 19.00 uur bij ons zonder afspraak terecht. Het telefoonnummer is 0342-424242 of mobiel 06-2908 2610.

In de maand januari krijg je bij bezoek op ons kantoor in Kootwijkerbroek een echte Senz stormparaplu van ons cadeau.


Tachtig procent van de verzekerden kan fors besparen op de bestaande ORV.

De Hypotheekbond: "Heb je een aantal jaren geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten bij je hypotheek en is je gezondheid niet (verder) achteruit gegaan, dan kun je, ondanks het feit dat je enkele jaren ouder bent geworden, vaak toch een stuk voordeliger uit zijn met een nieuwe verzekering. Uit ons onderzoek blijkt dat 80 procent van de verzekerden kan besparen op de premie. De besparing kan oplopen tot duizenden euro’s.’’

"Voormalige rokers kunnen vaak nog veel meer besparen. Ben je langer dan twee jaar geleden gestopt met roken, dan ga je een lagere premie betalen omdat in de huidige verzekeringspremie nog een forse opslag verwerkt is, het zogenaamde rokerstarief."

Om te helpen stelt de Hypotheekbond haar berekentool beschikbaar voor de tussenpersoon, zodat heel snel en eenvoudig kan worden bepaald of besparen mogelijk is. "Zo kun je de uitkomst bespreken met je onafhankelijke hypotheekadviseur."


Verkeersrechtsbijstand, een nuttige verzekering voor iedereen

-       Voor juridische hulp in het buitenland is in veel autopolissen voor de vergoeding een laag maximumbedrag vastgelegd.

-       Wanneer u bijvoorbeeld alleen W.A.-verzekerd bent kan het voorkomen dat de schade aan uw auto niet door uw verzekeraar op de schuldige partij wordt verhaald. In dat geval kan een verkeersrechtsbijstandverzekering wel uitkomst bieden.

-       Ook in het geval van een cascoverzekering kan een rechtsbijstandverzekering voor verkeer een nuttige aanvulling zijn. Uw cascoverzekering biedt namelijk geen dekking voor letselschade of schade aan goederen die zich op het moment van het ongeluk in de auto bevonden.

-       Zelfs wanneer u een autoverzekering mét verhaalsbijstand hebt afgesloten, kan een verkeersrechtsbijstandverzekering nog steeds het overwegen waard zijn. Vooral bij de afhandeling van letselschade is de dekking van verhaalbijstand vaak zeer beperkt. Hiervoor hebt u dan toch een rechtsbijstandverzekering nodig.

-       In tegenstelling tot een autoverzekering beperkt een rechtsbijstandverzekering voor de module verkeer zich qua dekking niet alleen tot geschillen die voortkomen uit een aanrijding.

Geen “rechtsbijstand: verkeer”? Geen “schade verhaal” op de autopolis? Alleen WA of Beperkt Casco? 3 keer ja? Regel de verkeersrechtsbijstand. Zorgeloos schade verhalen.


Afscheid van Saphira Grift.
Na vier mooie jaren is er een einde gekomen aan onze samenwerking. Saphira heeft wegens verhuizing gekozen voor een andere baan in haar omgeving. Bedankt voor de mooie samenwerking en wij wensen je veel succes in je nieuwe werk.


Tip: Neem een Pechhulp Verzekering
Je gaat goed voorbereid op reis, maar toch kan het in fors winterweer gebeuren dat je voor vervelende verrassingen komt te staan: een lege accu, kapotte ruitenwissers of een niet werkende radiator zou zomaar kunnen gebeuren. Sluit daarom een Pechhulp Verzekering af. Dan ben je niet alleen verzekerd tijdens je wintersportvakantie, maar het hele jaar door. Zowel in Nederland als in het buitenland. Zo word je altijd geholpen als je onverwacht stil komt te staan. Een prettig idee.


Schade online melden zonder fouten
Mobielschademelden. Geen fouten meer met papierenformulieren. Zowel online als via de App. Online formulier kun je met de tegenpartij samen invullen of apart. Gegevens kun je daarna naar ons door mailen. Op onze site zie je er meer informatie over.

Wissel altijd je gegevens uit bij schade in het verkeer. Ook al denk je dat het niet nodig is, bv als je zelf je eigen schade gaat betalen en dat de ander achteraf toch schuldig blijkt voor je schade. Als voorbeeld kun je denken aan letselschade achteraf. Gegevens vastleggen voorkomt veel gedoe als je achteraf toch de gegevens moet hebben of je ongelukje gezien wordt als doorrijden na een aanrijding.


Broodfonds (voordelig) of een arbeidsongeschiktheidsverzekering (duur)
Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering, AOV, ben je zomaar 10% of meer van je inkomen kwijt. Daarom sluiten veel zelfstandigen deze dure verzekering niet. Het goede alternatief als basisdekking is een Broodfonds. Wat zijn de mogelijkheden en de verschillen tussen een Broodfonds en een AO verzekering? Wij hebben het voor u uitgewerkt.

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin