Nieuwsbrief GV Delta Sport
Deze foto is weer de start van het jaar 2020. Ook vorig jaar starten we met de buitentrainingen in januari 2021. Wij gebben dat toen goed georganiseerd en die lockdown duurde maar liefst tot half april waar we na het paasweekend weer de turnhal in mochten. We zien liever dit soort plaatjes niet maar we hebben weinig keuze. We hopen toch na 15 januari en misschien eind januari weer de sport accommodatie binnen te mogen. Foto: Turndames met 3 graden een buitentraining.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                          
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 7 januari 2022 nummer 354
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                       
                                                
 
  
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport?          Heb je nog een turnpakje thuis hangen?
                                                                                        Breng deze mee naar de turnhal
                                                                                        Verkoop het aan ons kledingrek
 
Veel foto's van OZK, sinterklaas, herenwedstrijd en acro zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
    
Inmiddels nieuwe editie op facebook gezet. De laatste twee editie op 21 december
Vraag alle info op bij info@deltasportgym.nl
 
Van de penningmeester
Lockdown en contributie
-maand januari zetten we de contributie éénmalig stop
Zoals wij eerder gecommuniceerd hebben , hebben wij als bestuur besloten de berichtgevingen van begin januari af te wachten voordat wij een besluit zouden nemen over een eventuele tegemoetkoming van de contributie. De contributie is voor ons als als vereniging de belangrijkste bron van inkomsten. Omdat alle kosten gewoon doorlopen kunnen wij de contributie daarom niet stopzetten tijdens de lockdown. 

Omdat het het er nog niet naar uitziet dat wij op 15 januari de zaal weer in mogen hebben wij als bestuur besloten om voor nu eenmalig geen contributie te innen in de maand januari. Begin februari zal er wel weer contributie geïnd gaan worden. Wij zijn in afwachting of er nog een compensatie zal komen vanuit de overheid , indien dit het geval is zullen wij op een later moment de leden opnieuw compenseren.

Binnen de trainersgroep (en) wordt momenteel hard gewerkt om de alternatieve trainingen op te starten. Daar hebben we toestemming voor gekregen van de gemeente en de medewerking van de hockeyclub HSD en handbal Delta Sport om gebruik te maken van naastgelegen kunstgrasveld en opslagruimte.

 
Namens het bestuur,
Penningmeester Peter van Welt
Momenteel worden er in de lege turnhal wat werkzaamheden verricht zoals kleine reparaties en schoonmaak.
 
Wie wil er op vrijdagmorgen kind- en oudergym geven
-Eén van onze trainers is binnenkort met zwangerschapsverlof
Wij zijn op zoek naar een trainster/begeleider voor de vrijdagmorgen bij kind- en oudergym. Op dit moment gaat onze huidige trainer binnenkort met zwangerschapsverlof en zou fijn zijn dat we hulp krijgen om deze te vervangen voorlopig. Wij helpen je met opstarten en begeleiden je om met plezier de allerkleinste kinderen plezier te geven op deze vrijdagmorgen dat bestaat uit twee lessen van 09.30-10.30 uur en 10.30-11.30 uur.
Heb je vragen en/of wil je aanmelden dan kan dat bij info@deltasportgym.nl of Kees Verkerke 0651402279
 
Turndames starten weer als eerste
met de buitentrainingen wegens
lockdown op kunstgrasveld
Het was niet echt warm, slechts 3 graden, maar de turndames waren zeer dapper en startte afgelopen woensdag met de eerste buitentraining op het naastgelegen kunstgrasveld  bij Laco Sportcentrum. Nog zonder materialen maar een kracht en conditie training en elkaar weer even te zien. Nog andere groepen starten wat buitentrainingen op zoals de acroselecties en de freerungroepen. De heren selectie maken een uitstap training naar het Belgische Mechelen.
Voorlopig buitentraining programma:
Turndames: woensdag 5 jan. 10-11 uur, zaterdag 8 jan. 10.11 uur, woensdag 12 jan. 16.00-17.00 uur.
Acroselectie: woensdag 12 jan 18-19 uur (kunstgrasveld) zaterdag 15 jan. 9.45-11.00 uur kunstgrasveld of levenstrijd.
Freerungroepen: voorlopig iedere dinsdag van 18.00-19.30 uur kunstgrasveld
Alles onder voor behoud gezien de weers omstandigheden en verloop lockdown tijd
  
  
De turndames trainen dapper in een wat koude morgen op kunstgrasveld.
 
Let op freerunners en mag ook
recreatie turnen bij aansluiten
-Dinsdag buitentraining op kunstgrasveld 18-19.30 uur
Wij hopen van korte duur maar we starten vanaf dinsdag 11 januari om 18.00-19.30 uur de buitentraining weer op. Allemaal op het vertrouwde stekje het kunstgrasveld tegenover Laco Sportcentrum. Wij hebben goede hoop dat we ergens in of eind januari weer de turnhal in mogen om te trainen. Maar om wat conditie op te doen nodigen we alle freerunners van maandag, dinsdag en woensdag uit voor de buitentraining. Daar mag ook de recreatiegroepen van donderdag en vrijdag bij aansluiten.
 
Een oude foto van een turnster die nog
steeds actief is binnen GV Delta Sport
---wie van de drie turnsters is nu nog actief bij Delta Sport?
Wij hebben helaas geen goede inzendingen binnen gekregen van deze vraag.
Wie is het: Aan de rechterkant staat MIlou Verkerke als 7 jarig meisje te trainen bij wat nu de turnschool Zeeland is. Milou turnde op vrij hoog niveau bij Koos Hamels en trainde in die tijd vijf tot zes dagen in de week in Middelburg. Milou is nu actief nog als docent bij kind- en oudergym.
 
Wanneer gaan we weer trainen
in de turnhal en hal 1?
De scholen gaan op maandag 10 januari weer starten, gelukkig maar. Wij wachten met spoed op de verlossende persconferentie dat de binnensport locaties weer open mogen. Het ziet er naar uit dat het zo en zo niet voor 14 januari gaat gebeuren en als we de berichten volgen kan dat wel eens eind januari worden. Jammer nu ook het OMT heeft gezegd dat buitensport en binnensport beperkt open kan. Helaas heeft de regering dit advies maar gedeeltelijk opgevolg. Ook de motie van de tweede kamer is aangenomen dat sport onder essentiële zaken moet vallen. Maar nu nog de uitvoering en dat kan misschien nog wel even duren, jammer wat we staan met zijn allen te springen om te sporten in de turnhal en hal 1.
 
Even genieten van de interne heren turn wedstrijd
 
De interne heren turn wedstrijd op zaterdag net voor de lockdown inging leverde heel wat foto's op van Marika Padmos. Geniet nog van de voltige onderdelen. Een moeilijk turnonderdeel dat veel oefening eist en kracht en balans.
 
   
   
   
Kijken na je clubgenoten.
 
Nog veel herinneringen aan de Open
Zierikzeese Kampioenschappen
Mooie foto's gemaakt door fotograaf Jan Duivenvoorde
Er wordt weer hard gewerkt aan nieuwe sponsoren
De laatste twee corona jaren is er een verloop geweest bij onze sponsoren maar ook in onze sponsorcommissie. Inmiddels is alles opnieuw opgestart en zullen we binnenkort zowel op de site, nieuwsbrief en turnhal de sponsoren (die gebleven zijn) opnieuw indelen. Ook komen er nieuwe sponsoren bij en volgende week melden we in ieder geval een nieuwe sponsor van uit Zierikzee.
Heb je ook interesse om sponsor te worden meld je dan aan bij info@deltasportgym.nl dan zorgen we dat Marinda Meijer en/of Peter van Welt contact met jullie opnemen en de sponsorplan met verschillende mogelijkheden jullie aanbieden. Er kan gekozen worden vanaf € 50.-- en/of € 100.--voor op het bord in de gang en site/nieuwsbrief tot zilver, goud, platina sponsor met wat hogere bedragen maar dan komt er ook een banner in de turnhal en veel  privileges binnen de club.
De nieuwsbrief gaat wekelijks naar ruim 600 leden en wordt openbaar via onze website. De website wordt maandelijks bezocht tussen de 4000 en 6000 bezoekers. 
 
OZAK definitief verplaats naar 2 en 3 april 2022
 
Wedstrijdschema voor de Acroselecties van GV Delta Sport
 
    
Agenda
Zaterdag 29 en zondag 30 januari KNGU turnwedstrijd in de grote sporthal (afgelast)
Zondag 12 februari 2022 landelijke KNGU plaatsingswedstrijd Noah de Ruijter en Anne-li Slootmaker in Helmond
Zaterdag 19 en zondag 20 februari districts heren turnwedstrijd in turnhal Zierikzee
Zaterdag 12 maart 2022 landelijke plaatsingswedstrijd KNGU individueel in Nijmegen
Zaterdag 26 maart 2022 OZFK (Open Zeeuwse Freerun Kampioenschappen) in de turnhal GV Delta Sport
Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 5e OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) In Laco Sportcentrum
Datum nog plannen voor gezamenlijke clubkampioenschappen Delta Sport en Turnschool Zeeland dames selecties
Clubkampioenschappen recreatieve groepen Delta Sport (onder voorbehoud nog geen datum)
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport naar 2022
  
     
   
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.